Spottet på Instagram 10 bud på cool og komfortable sweatsuits

Foto: @emilisindlev & PR

Sweatsuitsene fik deres store comeback for snart et år siden, da corona og lockdown første gang viste sit grimme ansigt. Siden har de overtaget både Instagram og de københavnske gader, og vi forstår godt hvorfor.

Det er sjældent, at noget så trendy også kan være så behageligt, men sweatsuitsene kan det hele. De er helt perfekte i en tid, hvor man gerne vil se godt ud, men heller ikke vil gå ned på komfort. Der er uendelig af smukke farver at vælge imellem, smukke styles og smukke pasformer. Sweatsuitsene kommer i mange afskygninger, og vi er vilde med dem alle. 

De fashionable influencers har forskellige bud på styling af de cool sweatsuits, og vi elsker den gode inspiration. Jeanette Madsen, der både er influencer og designer, bliver her spottet i sit røde sæt fra Rotate Birger Christensens Rotate Sunday-kollektion, som hun styler på en cool og afslappet måde med sneakers.

Her har influencer og stylist, Emili Sindlev, stylet sin fine, grønne sweatsuit fra 7 Days Active med stiletter, Gucci-solbriller og selvfølgelig sit store, krøllede og misundelsesværdige hår. Vi får rockstjerne-vibes!

Læs også: 10 bud på de cool, løse læderbukser

Hvis du er til en mere neutral farvepalette så lad dig inspirere af influencer Anna Wincks cool og sporty look fra Zalando med hvide sneakers og sokker.

ELLEs modeteam har samlet 10 bud på cool og komfortable sweatsuits, og i galleriet kan du swipe dig igennem både de budgetvenlige, de dyre, de farverige og de neutrale. Så uanset hvad du er til, så kan du være sikker på at finde et sweatsuit, som passer lige præcis til dig. Det her er ikke en trend, du vil misse.

10 bud på cool og komfortable sweatsuits

 

Relaterede artikler