Foto: @_jeanettemadsen_
Shoppegalleri

10 bløde sweatsuits til et behageligt hverdags- og weekendlook

18/08/2020
Den kommende uge byder på en lidt mindre solrig vejrudsigt, hvilket er den helt perfekte anledning til at lade sig inspirere af det behagelige, bløde sweatsuit. ELLEs moderedaktion giver dig 10 bud på, hvilke sweatsuits du skal iføre dig denne sensommer.
Selvom vi er tilbage på kontoret, og sweatsuitet ikke længere er vores daglige ferieuniform, er det stadig lækkert at have et af de bløde sæt i garderoben, som man nemt kan hoppe i - om ikke andet, så om søndagen.    Hvis du er én af dem, der har svært ved at forene sweatsuits med hverdaglook, kan du med fordel tjekke de bedste street style-looks fra modeugen ud. Her er det nemlig helt tydeligt, at den behagelige trend sagtens kan bæres af den modebevidste - også til hverdag.   
  Activewear er nemlig for alvor blevet en fast del af gadebilledet, og dit yndlingsjoggingsæt kan let opgraderes, så det kan bruges til hverdag – og måske endda til fest.    Tilsæt en blazer til de bløde bukser for en øjeblikkelig ændring i udtrykket. Lad gyldne smykker eller enkelte, strappy sandaler med en lille hæl, være prikken over i’et i dit behagelige, men stilede outfit.   Læs også: 10 strappy sandaler med en lille hæl   Sweat-sættet fås i mange forskellige farver og udtryk. Fra det modige grønne sæt, fra 7 Days, til det klassiske, stilrene, hvide fra The Row.    Du kan med fordel anskaffe dig to sæt, så du kan sammensætte delene på kryds og tværs – dette giver et legende udtryk, hvor du selv får mulighed for at danne den helt rigtige farvepalette, der passer til din stil.   ELLEs moderedaktion har samlet 10 varianter af det behagelige sæt, så du nemt kan finde din favorit.