Shoppegalleri 10 blazere til efterårets lag-på-lag

Foto: Marco van Rijt

Få ting går til stort set alt i din gaderobe, men en blazer er virkelig et key item, der kan binde ethvert outfit sammen. Hvad enten du ønsker at nedtone eller at dresse up kan en blazer gøre hele forskellen.

Efteråret er den perfekte blazer-årstid. Inden det bliver alt for koldt, kan du bruge blazeren som overtøj - med en trøje under. Du kan også bruge den som en del af dit outfit, og i virkeligheden kan valget af lige netop din blazer ændre på hele dit udtryk. 

Læs også: 

Blazeren er om noget en klassiker og er et perfekt item, når det kommer til at skabe flere lag, som det jo for alvor er blevet tid til nu. Vælg en oversized blazer for at give en maskulin kontrast til en mere feminin kjole eller bluse.

Mulighederne er mange, når det kommer til styling af din blazer: Vælg en fittet version for et elegant udtryk - eller smid en ternet, oversized blazer over din t-shirt og jeans for et mere casual look.

Lige meget hvilken version du foretrækker, har ELLEs Fashion Director, Barbara Gullstein, fundet et bud til dig. Scroll løs i galleriet og se de 10 bud:

10 blazere

Relaterede artikler