Johannes favoritter 10 ansvarligt producerede forårsstyles

Foto: Sean McMenomy

ELLEs aprilnummer er dedikeret til bæredygtighed.

Udover at være fyldt med masser af seje kvinder, som på hver deres måde gør en forskel, er al moden i magasinet bæredygtig (fx i form af ansvarlig produktion eller genanvendte eller økologiske materialer) - helt uden at gå på kompromis med æstetik og lækkert design.

Hjemmetiden kalder på behagelige outfits, men hop ud af joggingsættet en gang imellem og klæd dig på for din egen skyld - det giver god energi!

Sæt en bermudaskjorte til et par løse jeans og flade sandaler for et skønt og casual forårsoutfit. Match en af dine yndlingsstriks med de bløde Skall Studio-shorts eller en luftig kjole, og kombinér med de små chunky hoop-øreringe og det smukke Carcel-tørklæde til håret.

Læs også: Barbara Gullstein: Her er mine aprilfavoritter

En badedragt kan virke optimistisk lige nu, men måske byder påsken på mulighed for at blotte skuldrene i en lækrog, hvis man er den heldige ejer af en have eller altan.

Se med i galleriet hvor ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, har udvalgt sine 10 bæredygtige favoritter, og se meget mere i ELLEs aprilnummer, som er på gaden nu!

Johannes favoritter: 10 bæredygtige og forårsfine-styles.

Relaterede artikler