Julia Roberts er blevet ambassadør for eksklusivt smykkebrand
Foto: Shayne Laverdière
Oh Happy Day

Se Julia Roberts i front for ikonisk relancering, der får smilet frem

af Cecilie Stubkjær Ottosen 20/04/2021
Det schweiziske smykkebrand, Chopard, har relanceret deres Happy Sport-ur med smilende Julia Roberts i front – og vi ved ikke, hvem vi er mest forelskede i? Se det relancerede ur og Chopards fine interview med Julia Roberts i artiklen herunder.

Vi er vilde med den smukke og altid smilende skuespillerinde, Julia Roberts – og vi er ikke de eneste! Det eksklusive, schweiziske smykkebrand, Chopard, har nemlig også set sig varm på den dygtige skuespillerinde, og har udvalgt hende som ambassadør for relanceringen af deres ikoniske ur, Happy Sport. Det har for eksempel resulteret i et hjertevarmt interview med Julia, hvor hun blandt andet giver sine 3 bedste tips til livsglæde. 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Chopard, som blev grundlagt i 1860 af Louis-Ulysse Chopard i Sonvilier, Schweiz, og siden 1860 har været ejet af Scheufele-familien, fik allerede øjnene op for Julia, da hun i 1990’erne stjal alles hjerter med sit dygtige skuespil og smittende grin.

Chopard og Julias forhold startede da også allerede til Cannes Film Festival i 2016, hvor Julia troppede op i bare tær iført en smuk, sort off-the-shoulder kjole og en Chopard Haute Joaillerie smagrad- og diamanthalskæde.

Læs også: H&Ms nye Colour Story-kollektion opfylder alle vores største Tie Dye-drømme

For Chopard er Julia indbegrebet af en kvinde, som udstråler frihed og joie de vivre (livsglæde) – og hun var derfor også det oplagte valg som ambassadør for relanceringen af deres ur, Happy Sport. 

”Det var hende, og ingen andre! Julia Roberts var den eneste person, som jeg følte kunne overføre den ånd, som jeg ser i Happy Sport,” fortæller Chopards Co-præsident og Artistic Director, Caroline Scheufele.

Læs også: Rejina Pyo og & Other Stories nye designsamarbejde er et af de fineste til dato

Beundringen er gengældt, pointerer Julia:

”Jeg er beæret over at samarbejde med Chopard om Happy Sport-uret – ét af de mest ikoniske og eftertragtede modeller i industrien.”

Det smukke Happy Sport-ur består af fine, dansende diamanter i et guld kapsel. De dansende diamanter skal forestille at være en forlængelse af den frie og livsglade kvinde – en eliksir af joie de vivre.

Foto: Shayne Laverdière

Læs også: Valentino fik hjælp fra overraskende side efter stor brandulykke

For den bedst mulige introduktion af samarbejdet mellem Julia Roberts og Chopard har Caroline Scheufele fået den dygtige instruktør, Xavier Dolan, til at interviewe Julia Roberts i en fin video om livsglæde, som du kan se herunder.

Psst … Du kan selv få fingrene i det smukke ur lige HER.