Foto: Mega
Dansk design

Se Gigi Hadid i efterårets it-item fra dansk designer

af Nikita Hoffmann Andersen 9/09/2021
Den 26-årige topmodel, Gigi Hadid, er selvfølgelig totalt opdateret, når det kommer til sæsonens største trends. På et nyt Instagram-billede beviser hun da også netop, at hun har fået fingrene i efterårets it-item og så endda fra en af vores danske yndlingsdesignere.

Den 26-årige topmodel, Gigi Hadid, blev mor til datteren Khai Hadid Malik i september 2020, men selv om hverdagen måske står mere på bleskift og babymos end bæltetasker og Balenciaga for tiden, så er Gigi stadig totalt opdateret på sæsonens største trends. 

Eller også er det hendes stylist, Mimi Cuttrell, der skal have æren ...

På et nyt Instagram-billede fra den 9. september 2021, beviser Gigi i hvert fald - til ingens overraskelse - at hun har fået fingrene i efterårets it-item, nemlig en suit-vest.

Og at Gigi (eller Mimi) tilmed har valgt en version fra det danske designgeni Mark Kenly Domino Tan, gør jo kun historien bedre. 

Læs også: Sådan styler Kendall Jenner efterårets store trend: suitvesten

Gigi har generelt holdt sig meget væk fra mediernes søgelys, siden hun blev mor til datteren Khai, men tilbage i januar fik vi et glimt af topmodellen på gaderne i New York, og også her beviste hun sin gode stil - og at den slags ikke behøver at komme med et astronomisk prisskilt. 

Gigi rockede nemlig en lang, oversized, ternet uldfrakke fra det spanske high-street mærke Mango, til 899 kroner.

Foto: Mega

Lad dig inspiere i galleriet herunder, hvor vi har samlet fem veste til et cool efterårslook.