Rød løber-look Zendayas guddommelige vintage Versace-kjole gemmer på en helt særlig historie

Foto: MEGA

Zendaya vinder gang på gang, når det kommer til betagende og helt igennem fantastiske rød løber-looks, som for eksempel da hun til Oscars 2021 kom iført en gul, gudindelignende Valentino-kjole, eller da hun til Annual Critic’s Choice Award 2020 bar det sejeste Tom Ford-look med lange, flotte fletninger – og nu har hun gjort det endnu en gang – selvfølgelig!

Til BET Awards 2021 havde Zendaya og hendes stylist, Law Roach, kreeret et look, som ikke blot var guddommeligt og gav os de vildeste havfrue- og Disney-vibes, men også et look, som har en helt særlig historie.

Zendayas vintage Versace-kjole blev nemlig vist for første gang på catwalken under Versaces spring/summer 2003-show.

Foto: Versace spring/summer 2003

Læs også: Jacquemus svarer tilbage på hadbesked med en regnbue af kærlighed

Den lilla skønhed blev kort tid efter vist i en lårkort version på modeikonet og sangerinden, Beyoncé, til hendes første solo performance til BET Awards 2003.

Foto: Steve Grayson

18 år efter rocker Zendaya den lange version til selvsamme arrangement som en hyldest til Beyoncé.

Den guddommelige, lilla kjole med de høje slids, vovede cut-outs og stærke farver blev stylet sammen med smukke, lilla sandaletter fra Stuart Weitzman og skinnnende diamanter fra Bulgari. Til at toppe looket havde hårstylist Kim Kimble sørget for en sleek midterskilning efterfulgt af en lav, lang og glat hestehale.

Læs også: 10 items til en eksotisk feriegarderobe

Hvis du også er helt forelsket i Zendaya og hendes altid guddommelige looks, så se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet nogle af Zendayas mest opsigtsvækkende (og fantastiske!) looks.

Zendayas mest opstigtvækkede looks

Læs også: Anna Winck: "Se mine sko"

Relaterede artikler