Capsule kollektion Zendaya og Tommy Hilfiger samarbejder om capsule kollektion - læs Q&A med designduoen her

Foto: Tommy Hilfiger

Den amerikanske designer, Tommy Hilfiger, er ikke bleg for at indgå samarbejder med unge kvinder. Tidligere er valget faldet på supermodellen, Gigi Hadid, men nu har designeren kastet sin kærlighed på den unge skuespillerinde, Zendaya.

Partnerskabet fortsætter Tommy Hilfigers vision om at samarbejde med ikoner, der deler brandets sjæl og værdier - såsom at nedbryde konventioner og fejre forskellighed.

22-årige Zendaya, der er kendt for sine roller i Spider-Man: Homecoming og The Greatest Showman, har indgået samarbejde med det ikoniske brand om en capsule-kollektion som netop landet.

Kollektionen er en fejring af stærke, ikoniske kvinder i den amerikanske popkultur i 1970’erne – faktisk den æra, der inspirerede Tommy Hilfiger til at åbne sin første butik.

Læs også: Moderedaktøren: Her er mine 10 favorit-looks fra Tommy Hilfiger SS19-show.

Looket i capsule-kollektionen er stærkt og selvsikkert, og det kommer til udtryk via vilde prints, strukturerede silhuetter, højttaljede jeans og suits.

Foto: Tommy Hilfiger

Men hvilke tanker stod egentlig bag skabelsen af Tommy x Zendaya?

Læs en inspirerende Q&A med designduoen lige her:

Q&A med Zendaya

Hvor stammer din kærlighed til mode fra?

"Jeg tror, jeg har det fra mine bedstemødre, som begge elsker tøj og mode. Jeg husker stadig, hvordan jeg gennemrodede deres klædeskab – også når jeg ikke måtte. Så klædte jeg mig ud fra top til tå i deres kjoler og stiletter, som jo var gigantiske til mig på det tidspunkt."

Hvad er dit yndlingsdesign i Tommy x Zendaya kollektionen?

"Jeg er næsten besat af zodiac printet, hvor jeg kan sætte suitet sammen med den matchende bluse og de matchende pumps."

Hvad inspirerede dig til Tommy x Zendaya kollektionen?

"De powerfulde kvinder og modeikoner fra slut 70’erne og 80’erne."

Hvorfor indgik du i et samarbejde med Tommy Hilfiger?

"Det var uden tvivl en fantastisk mulighed. Men jeg elsker mode, og jeg kunne ikke tænke mig til en bedre læremester end Tommy Hilfiger."

Q&A med Tommy Hilfiger

Hvorfor valgte du at indgå i et samarbejde med Zendaya?

"Jeg elsker at arbejde med mennesker, som via deres livsstil og handlinger formår at inspirere den næste generation. Zendaya er et globalt ikon, som er tro mod sig selv og som bruger mode til at komme med dristige udtalelser på den røde løber."

Hvad har været højdepunktet i dit samarbejde med Zendaya?

"Det har været at dele historier fra væres karrieremæssige rejse med hinanden. Allerede i så ung en alder har hun opnået så mange succeser og inspirerer fortsat den næste generation med hendes optimistiske sind og motivation."

Hvordan ville du style dine favoritdesigns fra Tommy x Zendaya kollektionen?

"Jeg elsker satinblazeren og de højtaljede bukser sammen med Zendayas håndtegnede zodiac-inspirerede print. Den stribede t-shirt ser også fantastisk ud sammen med de 70’er inspirerede jeans."

Psst! I galleriet herunder har vi samlet flere billeder af Zendaya iført capsule kollektionen - efterfulgt af vores favoritter fra den store kollektion som du kan shoppe HER

Q&A med designduoen Zendaya og Tommy Hilfiger

Relaterede artikler