Zalando x Røde Kors lancerer samarbejde i den gode shopping-sags tjeneste

Foto: PR

At shoppe med omtanke og dermed støtte en god sag, går aldrig af mode. Nu lancerer Zalando og Røde Kors et samarbejde, der sætter fokus på velgørenhedsorganisationens arbejde, og gør det nemmere end nogensinde, at give dit aflagte tøj videre.

Det betyder, at du fra midt september til midt november, kan donere dit aflagte tøj ved hjælp af det returlabel, der altid følger med pakker, når du handler på Zalando, som desuden altid har gratis fragt og gratis retur.

Det eneste du skal gøre, er at samle det tøj, du ønsker at donere til Røde Kors, lægge det i en pose og dernæst ned i Zalando-boksen. Hvis du samtidig skal returnere en vare, lægger du den i samme boks.

Læs også: Her er 3 nye danske bæredygtige kollektioner, du skal kende 

Derefter skal du putte det returlabel, der altid følger med Zalando pakker, på boksen sammen med det Røde Kors-klistermærke, som følger med alle køb, i september og oktober. Du kan altså shoppe med omtanke og samtidig få ryddet ud i klædeskabet, så der er plads til nye efterårsstyles – smart!

Samarbejdet løber fra midten af september frem til den 12. november 2017, der er sidste dag til at sende din donation til Røde Kors. 

 

 

Relaterede artikler