Foto: All Over Press
Annonce

Zalando holder åben modefestival i Berlin, som du ikke må gå glip af

af annonce 15/08/2018
Modefestivalen ’Bread & Butter by Zalando’ er tilbage i starten af september 2018 – og der er lagt op til 3 dage i Berlin, hvor mode, musik, kultur og street food forenes i en uforglemmelig og modig herlighed. Og alle kan komme med!

Gigi Hadid, A$AP Rocky, Vivienne Westwood og Adwoa Aboah… Det er blot nogle af de superstjerner og topnavne, der de sidste par år har gæstet modefestivallen Bread & Butter by Zalando. Og som om det ikke skulle være nok, presenterede Haute Couture designerdueoen Viktor & Rolf sidste år deres capsule-kollektion for Zalando under Bread & Butter, ligesom de afholdt et show med deres tidlige Haute Couture kollektioner. Vildt ikke?

Den populære og åbne festival, er en slags modeuge for alle der interesserer sig for mode krydret med overraskende musik og madoplevelser – og er altså ikke kun er forbeholdt modebranchens insidere. Det er da værd at tage til Berlin for!

Og Bread & Butter by Zalando bliver kun endnu mere tiltrækkende, når man læser festivalprogrammet for 2018, der netop er blevet offentliggjort - og med det, er en tur til Berlin i første weekend af september strøget allerøverst op på rejseønskelisten for sensommeren.

Bread & Butter by Zalando løber af stablen fra 31. august – 2. september 2018 og byder på et modigt og fashion-forward pop-up sammensurium af brands som 2nd Day, Mads Nørgaard, adidas Originals, Nike, Diesel, Weekday, Wrangler, Mac Cosmetics og Hugo by Hugo Boss. Dette år bliver festivalen transformeret til otte forskellige B&&B-områder for den ultimative urbane oplevelse, hvor man kan opleve og shoppe sig gennem 40+ brands, ’see now, buy now’-shoppingmuligheder, next-level customizations, workshops, Pop-Up shows, panelsnakke, et spændende musikalsk line-up, tilstedeværelse af nutidens kulturelle helte og Berlins bedste allerbedste street food. Need we say more?

Læs også: Rejseguide: 9 steder du skal besøge i Berlin

Et af de helt store trækplastre i år, er blandt andet Jaden Smith (ja, Will Smiths søn), der skal tale med G-Star Raw, om hvordan vi kan skabe en mere bæredygtig hverdag, og vores helt egen MØ, der er talk-of-the-town i en paneldebat med Adidas Originals. Samtidig optæder store musiknavne som top DJ’en Luciano og Princess Nokia.

Alt i alt er Bread & Butter by Zalando et must-go for en hver fashionista, der har brug for en weekend i modens tegn – tilsat musisk underlægning fra tidens største internationale musiknavne og lækker streetfood. Og Zalando plejer altid at have et surprise es eller to oppe i ærmet, der først præsenteres når festivalen er i gang!

Bread & Butter by Zalando 2018 finder sted 31. august – 2. september 2018 i Arena i Berlin. En dagsbillet kan købes til 15 EUR (svarende til 140 kr.) og kan købes her.

Ses vi i Berlin?!

Det kan du opleve til Bread & Butter by Zalando i Berlin 31. august – 2. september 2018

· 40+ brands og pop-up shows

· B&&B Fashion Talks med internationale modeikoner, influencers of brands

· Eksklusive shoppeoplevelser, designsamarbejder custumization muligheder og ’see now, by now’-kollektioner

· Unikke koncertoplevelser med de største internationale kunstnere

· Mode-workshops og brand laps

· Eksotiske madoplevelser med nye twists og smagskombinationer og det bedste fra Berlins pulserende street-food scene

Med en dagsbillet til festivalen får du adgang til det hele og kan sidde med på første række til de eksklusive modeshows og perfomances.

Køb biletter til Bread and Butter by Zalando 2018 her