Zadig & Voltaire præsenterer SS17-kampagne med 4 store personligheder i front

Zadig og Voltaire præsenterer SS17-kampagne med 4 store influencers i front
Foto: PR

Diskretionsniveauet omkring Zadig & Voltaires nyeste kampagne har været højt - og med god grund! De har netop præsenteret deres SS17-kampagne, hvori de har samlet fire cool influencers; søskendeparret Bella og Anwar Hadid, DJ Clara 3000 og it-girl og model Vera Van Erp. 

Læs også: S/S 2017: Her er alle de nye kampagner

I den nye kollektion finder vi blandt andet en drøm af et par pailletbukser og Zadig & Voltaires signatur-style, nemlig armyjakken, som vanen tro findes i flere varianter i alle kollektioner - denne gang med fine glimmerdetaljer og små badges. 

Billederne er skudt på Zadig & Voltaires hovedkontor i Paris, hvor de fire hovedpersoner blandt andet poserer ubesværet på en træskammel og henslængt i en veloursofa.

Cecilie Bonström, Artistic Director hos Zadig & Voltaire, står bag stylingen, som tager udgangspunkt i de fire influencers eget udtryk. Resultatet er en enkel og cool kampagne med masser af attitude, som afspejler de fire personligheder. 

Se også: Set på Instagram: New York Fashion Week

Vi glæder os til at se Zadig & Voltaires show, som, i anledningen af deres 20 års jubilæum som internationalt fashion brand i år, afholdes under New York Fashion Week i stedet for i Paris, hvor det normalt afholdes. 

Se alle de cool kampagnebilleder i galleriet nedenfor...

Zadig & Voltaire SS17

Relaterede artikler