Wolford inviterer til pop-up event - og du kan få dine strømpebukser customized
Annonce

Wolford inviterer til pop-up event - og du kan få dine strømpebukser customized

af Annonce 24/04/2019
Wolford har teamet op med fem kvindelige tatovører, som hver har lavet et tattoo-design til et par Wolford strømpebukser under kollektionen 'Wolford Ink'. Mød en af dem til Wolfords pop-up event den 3. og 4. maj i København og få en customized tatovering på dit par Wolford-strømpebukser...

Drømmer du om en tatovering på dit ben, men har du endnu ikke taget skridtet og fået den lavet i virkeligheden?

Så er Wolfords nye samarbejde 'Wolford Ink', hvor fem kvindelige tatovører har designet et par nude strømpebukser fra det ikoniske brand, lige noget for dig.

Sammen med fem anerkendte kvinder fra hele verden med speciale i tatoveringer har Wolford skabt en kollektion af strømpebukser med fem tatoveringer - en fra hver af de fem kvindelige tatovører - hvor det til ugenkendelighed ligner, at tatoveringen er ægte.

Wolford har altid været kendt for deres ekspertise indenfor strømpebukser, og det er deres 'Nude 8 Tight'-stømpebukser, der er brugt i samarbejdet med de fem tatovører, fordi de er designet sådan, at de får benet til at fremstå som om, det var 100% bart - og derfor ser tatoveringen ægte ud. Smart!

Fredag den 3. maj og lødag den 4. maj 2019 afholder Wolford-butikken på Østergade i København et eksklusivt pop-up event, hvor du kan møde en af de fem tatovører - du kan nemlig møde Galya Gisca, som oprindeligt er fra Moldova, men har været bosat i Amsterdam i mange år og har mange års erfaring som tatovør.

Galya Gisca vil være i butikken både fredag og lørdag, og som noget helt særligt vil hun tegne nogle af sine mest ikoniske tatoveringer, som du så kan få på et par 'Nude 8 Tights'-strømpebukser fra Wolford, der matcher din hudtone.

Hvor: Wolford, Østergade 61, København

Hvornår: Fredag den 3. maj klokken 12-18, og lørdag den 4. maj klokken 11-17.

Du kan også allerede nu forudbestille et af de fem par 'Wolford Ink'-strømpebukser online her.

I galleriet har vi samlet de 5 udgaver af det cool 'Wolford Ink'-samarbejde, ligesom det naturligvis vil være muligt at købe kollektionen i butikken under eventet.