Watch out! Michael Kors lancerer et nyt smart watch med indbygget Instagram

Michael Kors lancerer ny Insta-venlig app til dit smartwatch
Foto: Produktfoto

Hvis der gemmer sig en mode-elektronista i maven på dig, så vil du med sikkerhed blive begejstret over nyheden om, at Michael Kors er aktuel med en splinterny kollektion af smart watches. Men ud over den lækre design-faktor i et smart watch fra Michael Kors, så tager det amerikanske brand "smart" til et helt ny fashion-level, idet det nye smarte ur, kan kobels direkte til din Instagram-profil gennem en enkelt app. #Like!

Allerede i efteråret 2016 løftede Michael Kors sløret for en hitech-accessory kollektion, der forenede teknologi og mode i en perfekt synergi. Det nye smart watch og den dertilhørende Insta-venlige app, er en direkete forlængelse af den høj-teknologiske tilbehørskollektion, der nu er en fast del af Michael Kors’s faste sortiment.

De nyeste skud på smart-watch-stammen er ur-modellerne 'Michael Kors Access Bradshaw' og 'Dylan Touch Screen', og det er selvfølgelig dem, du eksklusivt kan hente Instagram ned på. Michael Kors integrerede Instagram-app har fået navnet ’My Social’, og den tillader, at du kan bladre igennem din Instagram-feed, poste billeder og endda bruge dit yndlingsfilter, direkte fra dit ur – og aldrig misse et Insta-moment!

Urene er desuden designet til at kunne modtage push-meddelelser og opdateringer, så du ikke går glip af de vigtigste sociale nyheder, når du er på farten! På den måde vil du altid have dit sociale liv lige ved hånden!

Se med i videoen, hvor urene og nye Insta-venlige app My Social bliver demonstreret… 

Relaterede artikler