Uddannelse Vil du uddannes på ELLE? Så skal du søge optagelse på ELLE International Fashion and Luxury Program

Foto: All Over Press

Har du en Anna Wintour i maven og drømmer du om en karriere i modebrancen? Måske som redaktør på et magasin, som brand manager for et modebrand eller med digital markedsføring i en global industri, der er i konstant udvikling. Og er du lige nu i gang med at finde ud af, hvilken uddannelse, der klæder dig allerbedst på til at indtage modeverdenen med storm? Så læs med her!

I samarbejde med det anerkendte internationale medieuniversitet MIT Sloan School of Management, og Universidad Compultense de Madrid, har ELLE skræddersyet en uddannelse, ELLE International Fashion and Luxury Program, målrettet modeindustrien anno 2018 – og fremover. Uddannelsen er skræddersyet til at give de studerende de bedste forudsætninger for ar gøre karriere i modebranchen med globale digitale perspektiver og indsigter i mode- og luksusindustrien.

Læs mere om ELLE International Fashion and Luxury Program og ansøg her

Det første ELLE Fashion and Luxury Program fandt sted i 2017, og nu er 2. omgang klar til at rulle afsted. 

ELLE Fashion and Luxury Program 2018 starter den 12. december og slutter 24. maj 2019. 

Metodologi og uddannelsesprogram

I uddannelsesforløbet får de studerende mulighed for at skabe et netværk med nøglepersoner og ledere fra den internationale mode- og luksusindustri og få praktisk erfaring og indblik i, hvordan man omsætter teori til praksis i de udfordringer lederne møder i deres hverdag i modeindustrien.

Uddannelsens fokus fagområder er:

 • Marketing       
 • Strategi
 • Lederskab
 • Innovation
 • Kontrol
 • Økonomi og drift

De studerende vil i uddannelsesforløbet løbende få stillet opgaver, der udfordrer dem til at tænke innovativt og strategisk med realistiske udfordringer fra branchen, herunder arbejdet med at:

 • Skabe, fastholde og levere værdi
 • Skabe bæredygtige konkurrencefordele
 • Prisstrategi
 • Lancere globale brands
 • Forstå forbrugeradfærd og anvende brugerdata konstruktivt
 • Finansiel beslutningstagning
 • Øge supply chain performance og forbedre operationel drift

Hver studerende for tildelt en personlig tutor under uddannelsen, der skal motivere uddannelsesforløbet og løbende give den studerende feedback og assistance både fagligt og praktisk.

Læs mere om ELLE International Fashion and Luxury Program og ansøg her

Optagelseskrav

For at søge om optagelse på ELLE International Fashion and Luxury program skal den studerende udfylde en ansøgning online og vedhæfte CV, motiveret ansøgning og pasfoto. Det er et krav at man taler engelsk på højt nivau. Optagelsen sker på løbende basis.

Uddannelsen er målrettet personer der ønsker at forbedre deres management- og lederprofiler og opnå øget forståelse for den globale mode- og luksusindustri. Forudgående videregående uddannelse og erhvervserfaring er et fortrin.

Eksamensbevis

ELLE International Fashion and Luxury Program er en diplomuddannelse, hvor den studerende ved endt udannelsesforløb modtager et certifikat fra MIT Sloan Executive Education i samarbjede med Universidad Compultense de Madrid. Der optjenes ligeledes study-credits, der kan benyttes i fald man ønsker at fortsætte et uddannelsesforløb på MIT Sloan Executive.

Udannelsesforløb og pris

Uddannelsesforløbet følger de akademiske trimestre og første del har opstart til november 2017 og løber indtil maj 2018.  Uddannelsen er internationalt baseret og består af fire moduler, fordelt mellem henholdsvis Madrid, Paris, New York og Massachusetts. Undervisningen foregår på engelsk. Ved tilmelding til uddannelsen har man valget mellem at deltage i alle moduler over de fire globale campus, eller deltage i undervisningen i en kombination af undervisning på campus og moduler online:

Fuld global deltagelse (25.000 Euro)
De studerende deltager i alle fire moduler på campus i henholdsvis Madrid, Paris, New York og Massachusetts

Hybrid deltagelse (Europa) (20.000 Euro)
De studerende deltager på campus i modulerne i Paris og Madrid og tilgår undervisningen for modulerne i New York og Massachusetts online.

Hybrid-deltagelse (USA) (20.000 Euro)
De studerende deltager på campus i modulerne i New York og Massachusetts og tilgår undervisningen for modulerne i Paris og Madrid online.

Fuld online deltagelse (16.000 Euro)
De studerende deltager i alle fire moduler udelukkende via campus online, hvor de vil have adgang til alt studiemateriale, opgaver, cases etc. Her har den studerende fri fleksibilitet til at deltage i uddannelsen uanset hvor i verden man er.

Læs mere om ELLE International Fashion and Luxury Program og ansøg her

I galleriet nedenfor kan du læse, hvilken karrirere-vej ELLE-redaktionen er gået indtil de fik deres (drømme)job på ELLE... Men havde vi haft muligheden for en uddannelse på ELLE'sk havde vi klart valgt den! 

ELLE-redaktionen: Sådan fik vi jobbet på ELLE

 

Relaterede artikler