Victoria’s Secret afslører helt nye detaljer om årets show

Foto: All Over Press

Det er sjovt, det er sexet, det er glamourøst og det er ét af årets helt store højdepunkter. Vi taler selvfølgelig om årets fashion show fra Victoria’s Secret, der netop har offentliggjort helt nye detaljer om showet.

Læs også: Her er de 46 modeller, der skal gå årets Victoria's Secret show

På Instagram har undertøjsgiganten netop afsløret, at årets show bliver afholdt i Shanghai. Det er første gang nogensinde, at showet kommer til Asien. Engle-entouragen har før sat sine langbenede stænger i byer såsom London, Miami og Paris. Og nu er det den trendy og livlige storby Shanghai, som står for skud.

Og ikke nok med at årets location er blevet afsløret – Victoria’s Secret har også bekræftet, at det store catwalk show bliver sendt den 28. november 2017 på den amerikanske tv station CBSTV.

Nu mangler vi blot at få at vide, hvilke(n) musikartist(er) der vælger at gå på scenen med de 46 smukke modeller. Det er efterhånden blevet en tradition at megastjerner såsom Bruno Mars, Taylor Swift, Lady Gaga og The Weeknd kigger forbi.  

Og modellerne er allerede i fuld gang med de sidste, vigtige forberedelser. Mon ikke forberedelserne til årets største undertøjsshow inkluderer en salat eller to (eller 80!) og mange flere besøg hos det lokale fitnesscenter? Forberedelserne omfatter i hvert fald et par besøg på Victoria’s Secrets hovedkontor, der ligger centralt i New York.

Læs også: Træn som Victoria's Secret-modellerne med disse 10 øvelser

Især de 14 officielle engle har tiltrukket opmærksomhed på de travle gader, da de fleste langbenede engle har fået lov til at låne vingerne med hjem, og derfor er blevet spottet med dem under armene på åben gade - sikke et syn! 

At prøve eksklusivt undertøj hele dagen lang, lyder bestemt ikke som en dårlig dag på arbejde og de fleste piger ser da også utrolig tilfredse ud på de billeder, som paparazzierne har skudt af dem. 

Se med i galleriet nedenfor, hvor vi har samlet de 14 engles færd til- og fra de mange fittings på hovedkontoret i New York...

Victoria’s Secret afslører helt nye detaljer om årets show

Relaterede artikler