YouTuber Victoria Beckham deler den første video på sin nye Youtube-kanal

Foto: MEGA.

Den 44-årige modedesigner, Victoria Beckham, tyede for få dage siden til sin Instagram-profil, da hun skulle afsløre en spændende nyhed.

Den tidligere Posh Spice, der i år kan fejre 10 års-jubilæum med det succesfulde modebrand, Victoria Beckham, fortalte nemlig, at hun ville starte sin egen Youtube-kanal!

Med på videoen var Derek Blasberg, der er Fashion and Beauty Director hos YouTube. Victoria fortæller i Instagram-opslaget, at de optog videoen i september under London Fashion Week, hvor Derek besøgte fru Beckham for at fejre hendes 10-års jubilæum.

Læs også: Her er jubilæums t-shirten fra Victoria Beckham, du må have fingrene i.

Ved People’s Choice Award i midten af november 2018 løb Victoria Beckham med prisen for årets modeikon. I sin takketale viste Victoria os, at hun, på trods af de sjældne smil, er superhumoristisk, idet hun på sjoveste vis refererede til Spice Girls. Og hun havde da heller ikke ladet humoren blive hjemme den dag i september, hvor videoen blev optaget.

”Jeg føler virkelig, at jeg kan sætte min fod på gassen og gøre ting, jeg har ville gøre i lang, lang tid” fortæller Victoria Beckham. ”Din fod på gassen. Er du en særlig god bilist?”, spørger Derek Blasberg hurtigt. ”Har du ikke set Spice World? Så du hvor dårlig jeg var” , svarer Beckham og refererer, som hun ofte gør, til sin tid i Spice Girls. Melanie Brown (Scary Spice), Melanie Chisholm (Sporty Spice), Emma Bunton (Baby Spice) og Geri Halliwell (Ginger Spice) har netop offentliggjort, at de forenes til et comeback i 2019, men det vil Posh Spice altså ikke deltage i.

Posh Spice aka. Victoria hinter en hel del til sin tid i pigegruppen, men derudover tænker Victoria også fremad. Hun fortæller for første gang om sin nye Youtube-kanal, der vil blive fyldt med make-up tutorials, styling-tips og en masse andre ting direkte til os fra VB. ”Jeg glæder mig til at komme til at kende mine kunder bedre” tilføjer briten.

Youtube-kanalen, der lige som kvinden og brandet hedder Victoria Beckham, er netop lanceret, og den første video, som er en længere version af Instagram-offentliggørelsen, er online.

Du kan se hele videoen her:

Psst! Du kan trykke ind for at subscribe til kanalen, som over 20.000 andre allerede har gjort. Vi er sikre på, der vil blive propfyldt med gode stiltips.

Kan du – ligesom os – slet ikke få nok af fru Beckham? Så scroll med i galleriet herunder, hvor vi har samlet 18 stiltips, som vi har lært af den stilfulde og ikoniske designer.

18 stiltips vi har lært fra Victoria Beckham

Relaterede artikler