Versace hylder grundlæggeren med ny supermodel-kampagne

Versace hylder grundlæggeren med ny supermodel-kampagne
Foto: @versace_official

Husker du den episke Versace showfinale med de fem supermodeller, som gik arm i arm ud på catwalken som show-finale under modeugen i Milano?

Da hæren af Versace-gudinder indtog catwalken i Milano og skabte endnu mere (mode) historie, var det som en kærlig hilsen og hyldest til Gianni Versace, grundlæggeren af Versace, som blev snigmyrdet på mest tragiske vis for 20 år siden. 

Og med den nye forårs-kampagne for 2018, har det italienske modehus Versace skabt endnu et stort modeøjeblik, som hitter under hashtagget #versacetribute.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

For med deres nye forårskampagne 2018, slår det italienske modehus endnu engang fast, at de er en af modeindustriens helt ypperste spillere, og at modehusets hyldest til Gianni Versace varer ved. 

Til forårskampagnen har Versace tilkaldt nogle af de mest ikoniske modeller fra de sidste tre årtier; resultatet er en kollektion, der ved første øjekast virker ligeså episk som den finale, de overraskede alle med i Milano.

Læs også: Penèlope Cruz spiller Donatella Versace i ny serie 

Kollektionen byder blandt andet på stærke 90'er referencer og højslidsede kjoler, som nogle af de største supermodeller og supermodeller in-the-making er iført som et kærligt nik til den afdøde mode-guru. Og nogle af topmodellerne, som viser sine lange ben og to-die-for kindben frem i den nye kampagne, er Naomi Campbell, Gisele Bündchen, Gigi Hadid og Kaia Gerber.

Læs også: Derfor er 16-årige Kaia Gerber den nye supermodel 

Donatella Versace har til det amerikanske nyhedsmedie wwd, udtalt følgende om kampagnen: ”Det har været fantastisk at fotografere denne kampagne omgivet af alle mine venner og nogle af Giannis, som denne kollektion er en hyldest til. Der var sådan en glædelig energi i luften, det var som om jeg gik ind i en tidsmaskine og rejste tilbage til halvfemserne. Det var som om, Gianni var sammen med os.”

Og på Instagram har flere af modellerne, samt Versace, lagt billeder op af forårs-kampagnen. Få et sneak-peek herunder:

 

Et opslag delt af VERSACE (@versace_official) den

16. Dec 2017 kl. 8:03 PST

 

Et opslag delt af VERSACE (@versace_official) den

15. Dec 2017 kl. 5:46 PST

 

Et opslag delt af Kaia (@kaiagerber) den

15. Dec 2017 kl. 5:12 PST

 

Et opslag delt af Gigi Hadid (@gigihadid) den

6. Dec 2017 kl. 2:19 PST

Psst... Leder du stadig efter den helt rigtige julegave? Giv et abonnement, som varmer langt ind i det nye år. Klik på banneret herunder for at sikre dig den perfekte julegave til hende (eller ham), du holder mest af.

Relaterede artikler