Nyt ansigt Verdens nye topmodel hedder Licett Morillo

Foto: Ritzau/Scanpix

Licett Morillo var, ind til for ganske nyligt, en helt almindelig ung kvinde fra Den Dominikanske Republik. En dag var hun så på vej til engelskundervisning, og det blev starten på hendes nye liv.

Nileny Dippton, et modelbureau i byen Santo Domingo, scoutede den langbenede skønhed, og kort tid efter fandt Licett Morillo sig selv i IMG Models’ katalog.

Der lå hun ikke længe – faktisk tog det kun en måned fra Licett blev opdaget, til hun landede sit første job. Og her snakker vi altså ikke et model-for-begyndere-job. Nix, det var nemlig selveste Ashley Brokaw, der ringede.

Ashley Brokaw er casting-direktør for Prada og Miu Miu, og ingen ansigter lander på deres catwalks eller kampagner uden Brokaws godkendelse. Heldigvis var hun vild med Licett, og vi forstår godt hvorfor!

Læs også: Street style - Se de bedste street style-looks fra Paris Fashion Week.

Faktisk var Ashley så vild med Licett, at hun ledte finalen ved Pradas S/S 2019-show under Milanos modeuge i september.

Ashley Brokaw finder vi på Business of Fashions liste over modebranchens 500 mest indflydelsesrige persioner. Ergo, når Ashley godkender et nyt ansigt, så stemmer resten af modebranchen i. Under den netop overståede modeuge i Paris landende Morillo hele syv jobs. Her gik hun show for Yves Saint Laurent, Celine, Valentino, Sacai, Paco Rabanne, Chloé og Loewe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Licett Morillo (@licettmorillo) den

26. Sep, 2018 kl. 4.13 PDT

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Licett Morillo (@licettmorillo) den

28. Sep, 2018 kl. 8.07 PDT

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Licett Morillo (@licettmorillo) den

1. Okt, 2018 kl. 2.56 PDT

Watch out, topmodels! Der er en ny pige i klassen, og hun kan følges lige HER

Relaterede artikler