Mode

Velkommen til ELLEs fire bloggere

af Emilie Bech Zerlang 21/12/2015
Her på ELLE-redaktionen er vi glade for (endelig!) at kunne løfte sløret for nyheden om, at vi har fået vores helt eget ELLE blogger-netværk! Vi byder velkommen til 4 bloggere: ELLEs stylingredaktør, Mie Juel, digitalredaktør, Laura Lawaetz, ELLEs Stephanie Bang og moderedaktør, Josephine Aarkrogh.

Her på ELLE-redaktionen har vi glædet os utroligt meget til den dag, hvor vi kan byde velkommen til vores nye bloggere og ELLEs eget bloggernetværk.

... Og nu er den dag endelig kommet!

ELLEs bloggernetværk består af 4 bloggere, men der er ikke tale om helt ukendte eller nye ansigter. Det er nemlig allesammen nogle af de kvinder, der hver dag styrer slagets gang på ELLE-redaktionen, som nu også er klar med deres blogs til ELLE.dk.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se også: ELLE-redaktionen: Dét ønsker vi os i julegave

ELLEs chefredatrice, Cecilie Ingdal Christiansen, glæder sig særligt meget over ELLEs bloggernetværk, og byder dem velkommen:

"ELLE-universet udvider endnu en gang, og ELLE kan nu præsentere sit eget unikke bloggernetværk med et stærkt ELLE-dna indenfor emner målrettet den chikke urbane og nysgerrige kvinde. Hermed åbner vi nye spændende muligheder for vores samarbejdspartnere", fortæller Cecilie Ingdal Christiansen.

Den første vi byder velkommen til, er ELLEs stylingredaktør Mie Juel, som vil blogge på FoodbeforeFashion, hvor hun tipper og guider til de skønneste madoplevelser - både dem, hun laver i sit eget køkken og dem, der skal opleves på restauranter rundt omkring i hele verden. Find Mies blog på FoodbeforeFashion.com.

Se også: Dagens stiltip: Gå all-in på julerøde accessories

Den anden blogger er ELLEs Stephanie Bang, som til dagligt fungerer som chefredaktricens personlige assistent. Stephanie vil blogge på 'A Food Affair', hvor hun vil koncentrere sig om grøn, nærende og ærlig mad. Stephanie er allergisk overfor mange fødevarer, og hendes mission er derfor at sprede budskabet om, at det ikke er hverken besværligt eller kedeligt at være intolerant eller at gå op i sundhed og gode råvarer. Find Stephanies blog på AFoodAffair.dk

Se også: Mie Juel: Sådan holder jeg mig sund

Den tredje blogger på ELLE.dk er digitalredaktør, Laura Lawaetz, der til dagligt blogger på modebloggen Stylejunkie.dk. På Lauras blog finder du et særligt fokus på mode og stil, men du kan også finde indlæg omhandlende livsstil, sundhed og træning. Find Lauras blog på Stylejunkie.dk.

Vores sidste blogger er ELLEs moderedaktør, Josephine Aarkrogh, hvis blog Nevernotgoing, vi har haft fornøjelsen af i et lille år. Udover sin passion og kærlighed til mode og stil, har Josephine også en helt særlig interesse og lyst til at rejse - og det er alt fra rejser til storbymetropoler som New York, Paris og Tokyo til bountyøer og afslapning i Thailand. Find Josephines blog på Nevernotgoing.com

Her på ELLE.dk glæder vi os meget til at komme igang med vores 4 bloggere og deres 4 fine blogs, og du kan altid finde links til de enkelte blogs under fanen "blogs" her på ELLE.dk.

Derudover vil selvfølgelig løbende poste indhold fra de 4 blogs på vores Facebook-side.

... Herfra er der vist kun én ting at sige: It's time for some ELLE-blogging!

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her