Velkommen til det nye ELLE.dk

Kæreste ELLE-læsere.

Vi er SÅ glade for at byde jer velkommen til et nyt og forbedret ELLE.dk. 

Efter at have indtaget de sociale medier, som det største danske modemagasin på Facebook og Instagram, har vi nu også givet ELLE.dk en kærlig hånd i form af et forbedret layout og en markant større brugervenlighed. 

"Jeg er meget begejstret for det nye ELLE.dk.  Det er naturligvis stadig moden, der er omdrejningspunktet, men både skønhed, interiør, sundhed kultur og livsstil kommer til at fylde mere og dermed omfavner vi hele ELLE-brandets DNA; en DNA, der netop henvender sig til den kvalitetsbevidste og moderne kvinde, som gerne vil både underholdes og klædes bedre på i alle livets henseender, ” udtaler Cecilie Ingdal Christiansen, chefredaktør på ELLE.

På det nye ELLE.dk er det æstetikken, der er i fokus med billeder af høj kvalitet og et nyt, mere visuelt layout. Brugervenligheden er ligeledes øget væsentligt, så det nu er mere intuitivt at navigere rundt på sitet. Foruden websitet er der også en ny forbedret mobilversion, så aller jer dejlige danske mode- og livsstilsinteresserede kvinder kan holde jer opdaterede på bedst mulig vis - uanset valg af medie og platform.

Vi byder jer hjerteligt velkommen til vores lille ny, og vi håber selvfølgelig, at vi kommer til at ses endnu mere i disse nye omgivelser.

Hurra for det nye ELLE.dk! Skål med os og Louise P. i galleriet nedenfor...

Velkommen til det nye ELLE.dk

Relaterede artikler