Pop-up Vanessa Bruno popper op i Atelier September med eksklusiv kollektion dedikeret til København

Foto: Anouk Marty
Anni Lus Helle Vestergaard og Vanessa Bruno. Foto: Anouk Marty

Anni Lus Helle Vestergaard og Vanessa Bruno.

 
Vanessa, hvorfor lave en Københavnsk kollektion?
Ideen startede, fordi min mor er dansk, så det var uundgåeligt. Kollektionen er bygget op om min Cabas Voyage-taske, og første gang var inspirationen St. Tropez, men nu er turen gået til København. Jeg har så mange gode minder fra Danmark, min bedstemor havde et sommerhus ved havet. Jeg elsker lyset, folket, stearinlysene, duftene og hyggen.
 
 
Helle, hvorfor valgte du at samarbejde med Vanessa?
Jeg elsker franske designere og deres evne til at kombinere det drengede og det feminine. Og så har Vanessa Bruno et sjovt og legende univers, ligesom vores eget.
 
Jeres yndlingsitems fra kollektionen?
Vanessa: Jeg elsker flag-striktrøjen, fordi det er det perfekte hygge-item med hvide jeans og støvler. Men jeg elsker også skjorten inspireret af dansk folklore, den er så elegant og romantisk.
 
Helle: ’Frida’-halskæden, som jeg vil style med alt. Den kan både bruges alene og i kombination med andre kæder. Spinkel og delikat og fyldt med farver. Den er faktisk et godt symbol på hele kollektionen.
 
Foto: Anouk Marty
 
Og tre hurtige ...
 
Croissant eller kaffe?
Vanessa: En meget stor kaffe
 
Helle: Begge!
 
Høje hæle eller flade?
Vanessa: Det kommer an på silhuetten
 
Helle: Høje
 
Læbestift eller mascara?
Begge: uden tvivl mascara!
 

Psst ... Læs resten af interviewet i dit ELLE, der er på gaden nu.

KIG FORBI POP-UP-BUTIKKEN I DECEMBER
Fra 2.-14. december, popper Vanessa Bruno op i Atelier September. 'Viking Inside'-kollektionen indeholder tøj og tasker fra Vanessa Bruno, men også eksklusive samarbejder: en smykkekollektion med  Anni Lu, en pude med Normann Copenhagen og karameller med Karamelleriet. Derudover kan du shoppe julepynt og -godter i den fine pop-up, der er stylet af Helle Høgsbro Krag. 
 

Vanessa Brunos Viking Inside-kollektion

Relaterede artikler