Solidaritet Valentino fik hjælp fra overraskende side efter stor brandulykke

Foto: Imaxtree

Heldigvis kom ingen til skade, da en af Valentinos førende skofabrikker brændte ned den 1. april. Fabrikken, som ligger i Bucine i Italien, havde 160 ansatte og producerede cirka 1.300 sko pr dag.

Udover at fabrikken nu er brændt til jorden, har modegiganten også mistet 38 tusinde færdige og halvfærdige sko. Det vides endnu ikke, hvor mange penge Valentino har mistet ved brandulykken, men det er forventeligt, at tallet ender på flere millioner af Euros.

Læs også: Valentinos kampagnebillede satte internettet i kog, men nu får de hadefulde brugere en opsang

Efter en lang Coronapandemi, som især har tæret på luksusindustrien og modebranchen, var brandulykken endnu en sørgelig og dyr oplevelse for det 61-årige modehus.

Heldigvis er den italienske konkurrent, Prada, kommet sin rival til undsætning, og har tilbudt Valentino at kunne fortsætte sin produktion på Pradas nærliggende fabrik.

Læs også: Her er ekspertens 6 bedste tips til salg af tøj online

Valentinos CEO, Jacopo Venturini, fortæller:

"Jeg er rørt over den solidaritet, som var formet indenfor vores virksomhed som en konsekvens af den frygtelige brandulykke, der har ødelagt én af vores fantastiske fabrikker … Af hele mit hjerte vil jeg også gerne takke Patrizio Bertelli, Pradas CEO, som med det samme kontaktede os for at udtrykke sin solidaritet og tilbyde os én af sine fabrikker lokaliseret få kilometer væk fra vores egen nuværende fabrik.”

I en verden, hvor medmenneskelighed og næstekærlighed kan være svær at finde, så varmer det vores hjerter ekstra meget, når to virksomheder, der ellers normalt konkurrerer imod hinanden, pludselig viser sin solidaritet og hjælper hinanden – lad os alle tage ved lære af det!

Læs også: Derfor skal du kende til forårets ballettrend

Psst … I galleriet herunder kan du gense ét af Valentinos fantastiske modeshows gennem tiden.

Valentino AW 16

Læs også: Bottega Veneta har skabt et helt nyt digitalt univers, der overgår vores vildeste forventninger

Relaterede artikler