Unspoiled Jewels: Halskæderne, der foreviger dine minder på fineste vis

Unspoiled Jewels: Halskæderne, der foreviger dine minder på fineste vis
Foto: Instagram

Du har garanteret allerede spottet de fine halskæder på Instagram på kendisser og it-girls som Emilie Lilja og Nabiha og sangere som Mads Langer og Kesi. 

Smykkebrandet bag de fine halskæder er Unspoiled Jewels og er allerede blevet taget godt imod i både Danmark og i udlandet.

Læs også: 3 smykkebrands, du skal holde øje med i 2017

Ideen til Unspoiled Jewels startede i 2013, men gik først officielt i luften blev i oktober 2016, og bag smykkebrandet står Patrick Payberg, Philip Payberg og Nick Philip Engel. 

Tankerne og ideen bag smykkerne opstod i forbindelse med en rejse til Syd Afrika for seks år siden, hvor Philip og Patrick var på ferie sammen med deres mor i Johannesburg, hvor hun er født og opvokset.

Her købte deres mor et lille smykke med et omrids af Afrika som kontinent, og da hun kom hjem, fik hun mange positive henvendelser og spørgsmål til smykket. Noget, der pludselig blev en god anledning for hende til at fortælle sin historie og om sin oprindelse fra Afrika - og herudfra opstod de første tanker og ideer til Unspoiled Jewels og konceptet bag.

Unspoiled Jewels første kollektion består nemlig af syv halskæder, der repræsenterer verdens syv kontinenter. I hver halskæde er det muligt at placere en diamant i et land eller stat, som har haft særlig betydning samtidig med, at man kan få indgraveret koordinater fra det nøjagtige sted, hvor man har haft en mindeværdig oplevelse.

Og netop muligheden for at tilføje en diamant eller at få indgraveret koordinaterne for et særligt sted over hele verden gør, at halskæden hurtigt får et meget personligt touch - og på en måde, som ikke er set i smykkebilledet før:

"Vi mener, at det er folks historier forbundet med vores smykker, der definerer Unspoiled Jewels. Vores grundlæggende filosofi omkring Unspoiled Jewels har fra start været at skabe en virksomhed, der sælger produkter med en tillagt værdi. Det skal være mere end et smykke," fortæller drengene bag Unspoiled Jewels.

Se også: Haniel Jewelry: Smykkebrandet, du skal kende lige nu

Og siden den officielle start for Unspoiled Jewels tilbage i oktober 2016 er det gået stærk for smykkebrandet.

De fine halskæder er nemlig spottet på alt fra it-girls og modeller som Emilie Lilja, Michala Kjær, Nabiha til sangere som Mads Langer og Kesi. 

Og selvom halskæderne fra Unspoiled Jewels allerede er nået ud over Danmarks grænser, så satser smykkebrandet allerede endnu større på udlandet. Derfor er den ene af de tre grundlæggere bag brandet, Patrick Payberg, for nyligt flyttet til Los Angeles for at introducere smykkebrandet til det amerikanske marked:

"Vi har alle et stærkt iværksætter-gen, og vi har haft en sjov rejse her til. Nu håber vi, at næste skridt kommer til at blive ligeså sjovt og spændende,"  fortæller drengene bag Unspoiled Jewels. 

Priserne på halskæderne fra Unspoiled Jewels starter fra 1700 kroner, og du finder alle priser og udgaver af halskæden HER

I galleriet har vi samlet nogle af de kendisser, it-girls og mænd, der allerede er spottet med halskæderne fra Unspoiled Jewels. 

Kendisser med halskæder fra Unspoiled Jewels

Relaterede artikler