Samarbejde Uniqlo teamer op med endnu en verdenskendt designer

Foto: Ritzau/Scanpix

Den japanske high-street-kæde Uniqlo har endnu engang slået pjalterne sammen med en eksklusiv modedesigner. Tidligere har vores go-to basic-mærke lanceret samarbejder med Marimekko og JW Anderson, og den 11. oktober 2018 løftede de så sløret for næste samarbejde.

Uniqlo er teamet op med den New York-baserede modedesigner Alexander Wang. Linjen, som vi komme i butikker og online igennem efteråret, vil bære præg af Alexander Wangs signaturdesign og Hr. Wangs bud på Uniqlos heattech-linje, som er funktionel beklædning, der har holdt Uniqlo-shoppere varme og komfortable siden sin debut i 2003.

Alexander Wang.  Foto: Ritzau/Scanpix

Alexander Wang. 

Om den nye kollektion siger Alexander Wang: ”Når jeg planlægger at udvide yderligere til nye kategorier, søger jeg partnere, som virkelig kan forny det produkt, vi laver, og sikre at vores kunder kan få adgang til det. Uniqlo er de ideelle partnere til en sådan kollektion af ’innerwear’, fordi vi deler en forståelse for funktionalitet og utilitarisme, og jeg er begejstret for, at vores samarbejde har resulteret i udviklingen af en ny heattech-linje, det perfekte sted at starte”.

Yuki Katsuta, der er chef for Uniqlos Retail & Design fortæller, at Alexander Wang startede med at samarbejde med Uniqlo for 10 år siden. Dengang var den japanske tøjgigant imponerede over Alexander Wangs evne til at spotte trends - en evne, som han siden tog med til Balenciaga, hvor han var kreativ direktør frem til 2015. 

Det er da heller ikke Alexander Wangs første samarbejde med en high-street-kæde. I november 2014 landede H&M x Alexander Wangs samarbejde på hylderne i det svensk-baserede high-street-hus. 

Læs også: Se alle billederne fra H&M x Moschino kollektionen her.

I starten af sommeren kom det frem, at Uniqlo åbner butik i København i løbet at foråret 2019, og lanceringer af samarbejder som dette, får os kun til at glæde os endnu mere til at byde dem velkommen.

Præcis hvornår Uniqlo x Alexander Wang samarbejdet lander på hylderne og online er endnu ikke offentliggjort, men du kan holde dig opdateret (og shoppe skønne basics) HER, mens du venter.

Relaterede artikler