Forårskollektion Uniqlo lancerer stilsikker forårskollektion med J.W. Anderson: Se hele kollektionen her

Foto: Uniqlo

Der er mange ting at glæde sig til, når det kommer til japanske Uniqlo.

I foråret 2019 åbner kæden nemlig sin første danske butik, og med ét bliver det nemmere for københavnerne at opdatere deres garderobe med basisvarer og afslappede klassikere.

Men butiksåbningen er ikke det eneste, vi kan se frem til.

Tirsdag den 5. marts lancerer Uniqlo nemlig endnu engang et samarbejde med J.W. Anderson. Det er tredje gang, at det London-baserede brand, der drives af Jonathan Anderson, samarbejder med Uniqlo. Spring/Summer 2019-kollektionen kommer dermed som følger af de succesfulde samarbejder i Fall/Winter 2017 og Spring/Summer 2018.

Læs også: Ganni og Mytheresa lancerer capsule kollektion – og den får dig 100% i sommerhumør.

”Det er altid sjovt at samarbejde med Uniqlo. Jeg finder det altid super interessant, hvordan to brands med meget forskellige baggrunde kan komme sammen og skabe en spændende kollektion. I den tredje del af dette samarbejde har jeg forestillet mig en sommer-garderobe, der både er afslappet og chic på samme tid. En alsidig og ungdommelig kollektion”, siger Jonathan Anderson om samarbejdet, og vi får da også 100% stilsikre forårsvibes, når vi ser kollektionen.

Foto: Uniqlo

Kollektionen er blevet til på baggrund af temaet: ”Britiske klassikere. Designet til livet i dag”, og det er præcis, hvad vi får.

Vide jeans, blomstrede toppe – plus ditto hatte – sættes sammen med klassiske ternede trenchcoats og skjorter i sarte farver. Det er ikke svært at spotte briten i Jonathan Anderson, og blomsterprintet får da også et maritimt modspil af blå/hvide striber og culottes.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Til vores store glæde giver kollektionen virkelig den prisbevidste forbruger muligheden for at dykke ned i J.W. Andersons univers, idet kollektionen er inspireret af styles vist på modehusets catwalk. Her dominerer blandt andet flæser, tern og paisleymønstre.

Samarbejdet består både af en herre- og kvindekollektion. Sidstnævnte består af hele 62 styles, og du kan allerede nu beslutte dig for, hvad du skal have fingrene i.

Vi har nemlig samlet den fulde kollektion i galleriet herunder:

Psst! Kollektionen vil være tilgængelig online samt i udvalgte Uniqlo-butikker fra den 5. marts 2019.

Uniqlo lancerer stilsikker forårskollektion med J.W. Anderson - og temaet er britiske klassikere

 

 

 

Relaterede artikler