Smykkekollektion Trine Tuxen lancerer pastainspireret smykkekollektion i samarbejde med luksuswebshop

Foto: Ciara Broadbery

Den danske smykkedesigner, Trine Tuxen, har flere ting at fejre for tiden.

I maj 2019 kunne hun løfte sin første ELLE Style Award, da hun vandt prisen for årets smykkekollektion med V-collection, og tre måneder senere kan hun nu lancere en eksklusiv smykkekollektion bestående af tre styles i samarbejde med luksuswebshoppen LuisaViaRoma.

Trine Tuxen er en humoristisk kvinde (hvilket alle gæsterne ved årets ELLE Style Awards ved takket være hendes takketale), og det kommer da i sandhed også til udtryk via LuisaViaRoma-kollektionen, der ifølge Trine selv er skabt på baggrund af en portion god kvalitet, nogle skefulde humor, et drys af guld og en knivspids kant.

Kollektionen finder nemlig sin inspiration i det italienske køkken (hvem drømmer ikke om pasta i ørene) og er resulteret i tre items - en halskæde, et hårspænde og en ørering.

 

Foto: Ciara Broadbery
 

Det var uden at blinke, at jeg takkede ja til at få lov til at designe eksklusive pieces for Luisa Via Roma, da tilbuddet kom min vej i april. Vi har været i tæt mailkorrespondance lige siden, og billeder af mine tegninger samt prøver har hurtigt skulle godkendes, da tiden har været knap. Nogle projekter er man bare nødsaget til at prioritere og løbe ekstra hurtigt for. Jeg er så glad og stolt over det endelige resultat og glæder mig meget til at lancere de 3 designs”, fortæller en stolt Trine Tuxen.

LuisaViaRoma, der også har to fysiske butikker i Italien, er generelt kendt for at opdage og hjælpe upcoming designere med kant, og netop derfor faldt de for Trines univers:

“Vi er vilde med brandets æstetik – som er et fint og velovervejet mix af elegance og leg. Vi føler brandet stikker ud i en tid, hvor markedet ellers er mættet med gentagelser”, fortæller LuisaviaRomas marketing specialist, Allegra Zerz.

Læs også: Se de bedste street style-looks fra Copenhagen Fashion Week S/S 2020.

Du kan shoppe den pastainspirerede smykkekollektion på LuisaviaRoma eller i Trine Tuxens flagship-butik på Gammel Kongevej 82 på Frederiksberg.

Farfalle Hair Clip koster 795 kr., Conchilglie Hoop koster 650 kr., og Ravioli Necklace koster 1.950 kr. 

Se de tre items i smukke omgivelser i galleriet herunder:

Trine Tuxen lancerer pastainspireret smykkekollektion i samarbejde med luksuswebshop

 

 

Relaterede artikler