zalando bread butter
Foto: PR
Annonce

Tre højdepunkter fra Bread & Butter by Zalando 2018

af annonce 10/09/2018
Første weekend af september stod i modens, musikkens og kulturens tegn i Berlin. Zalando åbnede nemlig igen op for deres store, offentlige modefestival, Bread & Butter, der har vokset sig større end nogensinde før.

Zalando, der er bedst kendt som et online mekka for de bedste brands og det sidste skrig inden for mode i alle prisklasser. Men det, Zalando også er, og som online-sitet efterhånden har slået fast med syvtommersøm, er, at de er kuratoren for Nordeuropas største modefestival, der er åben for alle.

Bread & Butter by Zalando er en modefestival, der spreder sig over tre dage i Berlin. Det er et slaraffenland for modeelskere, hvor alle kan komme og opleve de seneste trends og eksklusive nye lanceringer fra nogle af verdens allerstørste brands. Hele oplevelsen krydres med store musiknavne, der optræder i løbet af festivalen, inspirerende talks med branchens insidere, der har vigtige og indsigtsfulde budskaber på hjerte – og ikke mindst modeshows og lækre madoplevelser, der i sig selv udgør en lille streetfood festival.

ELLE var med Zalando i Berlin første weekend i september for at opleve hele herligheden folde sig ud fra første række – og der skal ikke herske tvivl om, at Zalando har fat i den lange ende…

Læs også: 9 steder, du skal besøge i Berlin

I år udstillede brands som Boss, nike, Mads Nørgaard, 2nd Day – og mere end 50 andre i messeområdet, hvor de fristede besøgende med limited edition items, lavet on-site udelukkende til Bread & Butter. Den helt store trend i år blandt de udstillende brands, var customization, hvor man blandt andet kunne sammensætte sine egne Nike Air Max eller trykke sin helt personlige T-shirt fra Mads Nørgaard med slagfærdige udtryk som GRLPWR eller Punk & Poetry. Cool! Dertil var der et væld af innovative pop-up-shows blandt andet med breakdance og et show, man skulle følge rundt på messeområdet.

Som om ovenstående ikke i sig selv var nok, optrådte store navne som Mø, Lauren Hill og Jaden Smith som en del af musikprogrammet, der næsten udgør en ligeså stor del af festivalen, som moden.

Zalando har en særegen evne til at tiltrække de allerstørste navne – både på mode og musikfronten, men skam også af influencers, hvor cool-girl og model Ugly Worldwide, influnecer Emily Oberg og Instagrammer Gurlyguyleo afholdt talks, og tog emner op og diskuterede aktuelle tema som Instagrams indflydelse på moden i dag, idealer mm.

Med andre ord: Den årlige modefestival Bread & Butter by Zalando underholder ikke bare på modefronten – den udfordrer også vores kreativitet og opfattelse af tidsbilledet, samtidig med at den beriger med god musik og shoppemuligheder, der ikke findes andre steder.

I galleriet nedenfor kan du se ELLEs tre højdepunkter fra Bread & Butter by Zalando 2018