Butiksåbning Totême slår dørene op for sin første flagskibsbutik - og lancerer skokollektion

Foto: Toteme

Den 36-årige svenske street style-darling ’turned’ designer, Elin Kling, debuterede med sin første Totême-kollektion i 2014.

Siden da er der langet mange beigefarvede skjorter og velsiddende jeans over disken, og fredag den 8. marts 2019 kan brandet, som Elin Kling har sammen med sin mand, Karl Lindman, endelig åbne sin første flagskibsbutik i hjembyen, Stockholm.

Verdens bedste grund til at tage en tur over sundet er altså netop serveret på et stilistisk og æstetisk sølvfad.

Totêmes første butik ligger på Biblioteksgaten 5 i Stockholms indre by, og butikken er designet af den anerkendte arkitekt, Christian Halleröd, der blandt andet står bag Acne i København.

Foto: Toteme

Ægteparret Elin Kling og Karl Lindman etablerede brandet i New York i 2014, og siden da er det kun gået en vej for Totême: Fremad. 

I dag rimer Totême nærmest på sofistikeret enkelthed krydret med skandinavisk design, og enestående styles kommer let og elegant ind i Totême-kvindens hverdagsgarderobe grundet det ubesværede design.

Nu ligger Totême så sit fokus på den fysiske shoppeoplevelse:

”Vi har høje ambitioner for Totêmes første skidt ind i den fysiske salgsverden, og vi har brugt meget tid på at analysere og definere, hvad der skaber en moderne og inspirerende shoppeoplevelse i dag. Biblioteksgaten 5 er resultatet”, fortæller Elin Kling.

Elin Kling og Karl Lindman.  Foto: Toteme

Elin Kling og Karl Lindman. 

Og Totême har da også revurderet den gængse shoppeoplevelse i Stockholm. Butikken vil tilbyde services, der inkluderer præ-bookede besøg (kaldet Fast Track), ekspres butik-til-dør-levering og en medlemsklub med specielle events. Butikken vil, udover Totêmes genkendelige design, føre udvalgte smykker og kunstbøger.

Læs også: ModeredaktørenDe seks vigtigste trends fra modeugen i Paris.

Men flagskibsbutikken er ikke den eneste gode nyhed fra Totême disse dage. Elin Kling og Karl Lindman afslører også, at Totême vil udvide sit sortiment med sko!

Skokollektionen vil være inspireret af klassiske styles, der via sine former og styling tilpasses brandets karakteristik.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

De to første par sko, et par brune og sorte mules, sættes til salg lørdag den 9. marts 2019. Skokollektionen blive solgt eksklusivt i flagskibsbutikken på Biblioteksgaten 5 samt online.

Sko, Toteme, 2.800 kroner.  Foto: Toteme

Sko, Toteme, 2.800 kroner. 

Mens du beslutter dig for, om forårets sko-must have skal være brun eller sort, kan du se mere til den nyåbnede flagskibsbutik i Stockholm ved at scrolle igennem galleriet herunder: 

Totême slår dørene op for sin første flagskibsbutik

Relaterede artikler