Topshop løfter sløret for fortryllende brudekollektion

Topshop lancerer fortryllende brudekollektion
Foto: Topshop

De første billeder af Topshops nye brudekollektion er netop blevet offenliggjort, og vi kan ikke få armene ned. Kollektionen er et glamourøst samsurium af romantiske referencer, vintage-vibes, blonder, tyl, flæser og blomsterprint. 

I januar 2017 afslørede Topshop nyheden om deres kommende brudekollektion, og de første billeder af den store kollektion er nu netop blevet offentliggjort. Kollektionen tæller fem limited-edition brudekjoler i forskellige silhuetter, materialer og stil. Vi er især faldet for en pailletbesat drøm af en kjole med t-shirt ærmer og de perfekte vintage-vibes. 

Og udover fem smukke brudekjoller indeholder kollektionen 25 brudepigekjoler, lingeri i blonder, stiletter holdt i lyse farver og hårpynt. 

Hvis vi ikke allerede glædede os til sommerens mange fester, så gør vi det i hvert fald nu (!!) De fine kampagnebilleder emmer nemlig af sommer, fest og lyse nætter. ELLEs majnummer, som er på gaden nu, står i festens tegn og kan uden tvivl give dig inspiration til, hvad du skal iklæde dig til de kommende fester i 2017. Kjolerne fra Topshops nye brudekollektion er i hvert fald et god bud. 

Kollektionen forhandles fra den 13. april 2017. Hold dig opdateret på den nye kollektion her

Se med i galleriet, hvor vi har samlet de fine kampagnebilleder og brudekollektionens fem brudekjoler...

Topshop løfter sløret for fortryllende brudekollektion

Relaterede artikler