Tommy Hilfiger udvider samarbejdet med Gigi Hadid

Gigi Hadid udvider samarbejdet med Tommy Hilfiger
Foto: PR

Et af de mest populære samarbejder og kollektioner i 2016, var uden tvivl det, Tommy Hilfiger indgik med verdens største topmodel og it-girl Gigi Hadid.

Det var i december 2015, at Tommy Hilfiger breakede nyheden om, at Gigi Hadid sluttede sig til den imponerende liste af celebre kvinder, der gennem tiden har været en 'Tommy Girl' for Tommy Hilfiger, og blev det nye ansigt for mærket samtidig med, at hun sammen med Tommy Hilfiger skulle lancere en capsule collection under navnet #TommyxGigi. 

Foto: PR

Den første kollektion blev lanceret i efteråret 2016 og siden da, er det gået stærkt, og samarbejdet har uden tvivl været et af de omtalte og eksponerede af slagsen, siden det blev offentliggjort.

Og nu har Tommy Hilfiger netop offentliggjort, at han forlænger samarbejdet med Gigi Hadid i minimum to sæsoner mere og at Tommy og Gigi samtidig vil forsætte det populære designsamarbjede om “TommyXGigi”-kollektionen i yderligere to sæsoner. 

Her er på ELLE-redaktionen klapper vi i hænderne over den gode nyhed, og vi glæder os til at se, hvad hele verdens it-girl og topmodel, Gigi Hadid, kommer til at tilføre Tommy Hilfiger i to yderligere sæsoner. Det kan kun blive godt!

... For som vi plejer at sige: Where Gigi goes, we follow!

Vi har samlet catwalkbillederne fra Tommy Hilfigers seneste 'See Now, Buy Now' Spring 2017-kollektion, som blev afholdt i de skønneste omgivelser i Los Angeles. 

Tommy Hilfiger Spring 2017 i Los Angeles

 

Relaterede artikler