Réalisation Par Tidens mest hypede kjolebrand åbner pop-up shop

Siden sommeren 2016 har det været svært at scrolle igennem Instagram uden at se en af Réalisations printede slå om-kjoler med flæser, prikker og prints i alverdens fine farver.

Det australske mærke har taget modeverdenen, streetstyle-billedet og Instagram med storm, hvor stilikoner som Alexa Chung og danske Mathilde Gøhler er spottet i de smukke kjoler flere gange.

Mærket er tidligere kun blevet solgt online, men det bliver der heldigvis lavet om på nu. 

Det australske kjolemærke har nemlig netop lanceret 13 nye styles, der lander på webshoppen i juli 2019, og samtidig løftet sløret for nyheden om, at de åbner deres første "rigtige" butikker - under navnet Shop Réalisation IRL: (In Réal Life).

... Jubii! 

I første omgang bliver det pop-up butikker med tilhørende events, hvor mærket bogstaveligt talt får en "pop-up" butik i en anden butik. Første stop bliver i London i Selfridges i perioden 2.-15. juli 2018 og hvilke byer, det populære mærke efterfølgende kommer til, bliver offentliggjort løbende.

Vi krydser naturligvis fingre for, at en af byerne bliver København, men indtil da er der i hvert fald en oplagt chance for at tage en smuttur til London til sommer og shoppe løs hos Réalisation Par.

I galleriet har vi samlet de 13 nye styles fra Réalisation Par, som lanceres på både webshop og i butikken i London til juli.

Tidens mest hypede kjolebrand åbner pop-up shop

 

 

Relaterede artikler