Tidløst design Succesfuldt dansk iværksætterpar er klar med nyt smykkebrand, du vil elske

Foto: PR

I ELLEs novembernummer, der er på gaden nu, kan du læse et stort portrætinterview med parret Martin Lyne og Jannick Lindberg. Det er ikke sikkert, deres navne i sig selv ringer en klokke, men hvis vi siger Le Management og Woods Copenhagen (henholdsvis modelbureau og hudplejebrand), så vil du nok nikke genkendende.

Iværksætterparret får ting til at ske. Og nu er de igen klar til at føje endnu et brand til deres portefølje.

Navnet er Ragbag, og selv beskriver de brandet som: ”danskdesignede smykker i et eklektisk og rebelsk univers af individualitet, eksklusive destinationer og frihed til at være den, man vil. ”

Designet er enkelt, skandinavisk, uden så mange dikkedarer, men med æstetik og rene linjer i højsædet. Om brandets budskab siger Martin Lyne og Jannick Lindberg: ”gør hvad du vil, og vær, hvem du har lyst til.”

Foto: PR

 “Hvis vores tilgang til produkternes kvalitet og holdbarhed er præget af dansk snusfornuft og ‘less is more,’ er universet omkring Ragbag alt an­det. Navnet Ragbag henviser til en broget sammensætning — af menne­sker, situationer, steder og stilarter. Og universet er en opfordring til at glemme normerne og sætte delene sammen på ny. Det er for os essensen af kreativitet og Ragbag er en fantastisk legeplads, hvor man ikke behøver lade sig begrænse,” siger Martin Lyne.

Læs også: Se moderedaktørens 10 novemberfavoritter

Smykkerne er designet i Danmark og håndlavede i sterlingsølv og med 18 karat guldbelægning, og hvis du er vild med hele ’less is more’-devisen og tidløst design, vil du med garanti forelske dig i mindst en håndfuld styles fra lanceringskollektion.

Og så gør det jo heller ikke ligefrem situationen værre, at de præsenteres på nogle af landets smukkeste kvinder, som parrets modelbureau Le Management har i stald.

Se et udvalg af både kampagnebilleder og smykker i galleriet herunder eller kig endnu nærmere på www.ragbagstudio.com. Godt, der ikke er længe til jul ... 

Ragbag

 

Relaterede artikler