Millie Bobbi Brown Stranger Things-stjerne nyt ansigt for stort modehus

Foto: All Over Press

Millie Bobby Brown er pigen bag 'Eleven'-karakteren i 'Stranger Things', som uden tvivl er blevet en af de mest populære Netflix-serier.

Vi er i hvert fald næppe de eneste, der allerede er begyndt at tælle ned til sæson 3, som efter sigende allerede er ved at blive produceret. Yay!

Seriens popularitet ses i den grad også på lønsedlen hos de unge skuespillere.

For Millie Bobby Browns vedkommende tjente hun i seriens to første sæsoner lige godt 145.000 kroner pr. afsnit og den oprindelige aftale var, at Millie skulle stige med cirka 6000 kroner pr. afsnit i sæson 3.

For nyligt kom det dog frem, at Millie Bobby Brown kan se frem til intet mindre end en 10-dobling af sin løn i 3. sæson af Stranger Things sammenlignet med de to første sæsoner, og bliver en af de største lønstigninger nogensinde i amerikansk tv- og filmhistorie. 

Og nu melder et af de store modehuse sig så også i rækken af personer, der ser et kæmpe potentiale i den kun 14-årige superstjerne.

Det italienske modehus Moncler har nemlig netop annonceret, at de byder Millie Brown Brown velkommen i familien, og at hun vil blive ansigt for modehusets kommende internationale kampagne.

Et både sejt - og oplagt - valg, hvis I spørger os. Ja, man kan næsten undre sig over, at der ikke er et modehus, der har sat kløerne i Millie Bobby Brown tidligere.
 
I vores optik er der i hvert fald ingen tvivl om, at det kun er begyndelsen vi har set til den cool skuespillerinde, som foruden sit talent inden for skuespil, i den grad også gør det godt på modescenen med en cool stil, der er både modig, elegant og eksperimenterende.
 
Se selv med i galleriet, hvor vi har samlet nogle af Millie Bobby Browns bedste stiløjeblikke so far..

Mille Bobby Brown: Bedste stiløjeblikke

 

Relaterede artikler