Storm & Marie inviterer til julehygge 8. december

Annonce
Storm  Marie

Julen er i sig selv én stor fejring, og hos Storm & Marie er er der ekstra god grund til at fyre op under gløggen denne december og byde til julebal.

Det er nemlig allerede et år siden, at Storm & Marie slog dørene op til den smukke butik i Gothersgade i København, og som om det i sig selv ikke er en fejring værdig, har det danske modebrand tilmed også netop præsenteret et fantastisk samarbejde med Kopenhagen Fur. 

Derfor inviterer Storm & Marie til en hyggelig eftermiddag med blød pels, lækkert tøj, søde snacks og varm gløgg torsdag d. 8. december fra 16-19.

Der vil være eksklusive goodiebags til de første 30 gæster, og det er desuden en oplagt anledning til at få klaret årets bløde julepakker, da der vil være 25 % at spare på hele Storm & Maries Fall16 kollektion.  

Tag din veninde, søster, kollega, mor eller datter under armen, og brug en kold og mørk december eftermiddag i lækkert - og ekstra blødt selskab.

Psst… I samarbejde med Kopenhagen Fur udlodder Storm & Marie en custommade fur pom pom, som bliver lavet af Kopenhagens dygtige buntmager i butikken under eventen.

HvorStorm & Marie Flagship Store, Gothersgade 43, 1123 København K.

HvornårTorsdag den 8. december kl. 16.00-19.00

Hvordan: Kom forbi, når du er i byen (og kom tidligt, hvis du drømmer om en lækker goodiebag!) 

Storm Marie Kopenhagen Fur

Relaterede artikler