Støt kræftens Bekæmpelse og køb Anni Lu x ELLE 'MOM'-armbånd

Foto: Kirstine Juhl
I 2017 lancerede vi et specielt projekt, som står vores hjerter meget nært; lanceringen af Anni Lu x ELLE 'MOM' armbåndet, som er designet af grundlæggeren af Anni Lu, Helle Vestergaard, til fordel for Kræftens Bekæmpelse.
 
Armbåndet er blevet skabt ud fra en fælles tanke om, at forsøge at bidrage til kampen mod kræft - og selvom det er et lille tiltag, så er det et lille skridt mod at gøre en forskel i kampen mod sygdommen, som hvert år rammer mange danskere.
 
Anni Lu's grundlægger, Helle Vestergaard, og ELLE har investeret egne ressourcer i udviklingen, skabelsen og produktionen af 'MOM'-armbåndet, hvilket betyder, at alle indtægter går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

I 2014 mistede Helle Vestergård sin egen mor, Anni, til kræft, og derfor er det et projekt, der ligger hendes hjerte nært. Anni Lu x ELLE 'MOM'-armbåndet lblev derfor anceret på Annis fødselsdag, som et symbol på Helles kærlighed til sin mor og som et spirrende håb for alle kræftramte danskere og deres pårørende.

Det fine Anni Lu x ELLE 'MOM'-armbånd kommer i to farver: Grey og Rosa, og begge armbånd er designet med referencer til Anni Lu's karakteristiske og feminie univers, som præger alle hendes fine smykker.

Armbåndene koster 250 kroner, og kan hvis du ikke nåede at få fat på det sidste år, kan du stadig købe det online hos Anni Lu HER.

 

Relaterede artikler