Stine Goya udgiver bog i anledning af brandets 10-års jubilæum

Stine Goya udgiver bog i anledning af brandets 10-års jubilæum
Foto: PR

I 10 år har Stine Goya sammen med sit team beriget os med sine smukke prints, sarte farver og fine designs, som en hver kvinde med garanti kan sige ja til at have købt en eller flere styles af gennem de sidste 10 år. 

Stine Goyas 10 år på den danske modescene markeres nu med en særlig bog under navnet ’The Goya Book’, som på smukkeste manér viser Stine Goya magiske univers og udvikling gennem de sidste 10 år. 

Stine Goya har årene igennem søgt at afføde en reaktion, en følelse, en stemning eller en særlig betydning, når kvinder verden over har båret de smukke designs. Og netop dette har Stine Goya-teamet opnået med det komplette Stine Goya-univers, der gennemsyrer alt fra designs og tekstiler til butik og butiksposer, hvorfor det danske mærke, fuldt fortjent, løb med prisen som ’Årets Brand’ til ELLE Style Awards 2017.

De store ambitioner, om at sætte et aftryk hos kvinder, har båret frugt. Og den nye bog fortæller med få ord, mange billeder, farver og stemninger, hvad Stine Goya-teamet har skabt de sidste 10 år.

Læs også: Stine Goya: "Jeg vil gerne udfordre kvinder til at turde gøre noget andet"

”The Goya Book” koster 300 kr. og er i butikkerne nu samt online her.

Stine Goya udgiver den fineste bog i anledning af 10-års jubilæet

ELLE nyhedsbrev

Relaterede artikler