Capsule kollektion Stine Goya skaber eksklusiv kollektion for Net-a-porter

Foto: Rasmus Weng Karlsen

Stine Goya har netop lanceret en capsule kollektion eksklusivt for Net-a-porter. Online-siden indeholder creme de la creme inden for mode, smykker og sko, og på de online hylder finder du alt det bedste fra verdens førende designere.

Stine Goya er ikke noget nyt navn hos Net-a-porter. Den danske designer har været at finde blandt sidens nøje udvalgte designere siden februar 2018, og allerede der designede Goya et eksklusivt print til Net-a-porters stilbevidste kunder.

Nu er Stine Goya og Net-a-porter så igen teamet op, og denne gang er resultatet en capsule kollektionen bestående af 10 festlige aften-pieces.

Stine Goya fortæller, i forbindelse med lanceringen, at kollektionens fokus var at retænke traditionelle signatur-pieces fra Goya-garderoben. Håbet var at fusionere Goya-kvinden og Net-a-porter-kvinden. Således er resultatet festligt, farverigt og glimmerfyldt – lige i Stine Goyas ånd. "Vores univers læner sig i forvejen op ad festlige lejligheder, og derfor tog vi en udfordring op i forhold til at skabe en capsule kollektion, der trækker på elementer, vi normalt kun bruger i showpieces. Vi ville tilpasse dem til et mere anvendeligt aften-look" fortæller Stine Goya.   

Psst! Kollektionens eneste suit er designet på baggrund af det suit, Stine Goya lavede eksklusivt til ELLEs egen Style Director, Mie Juel, til ELLE Style Awards i maj 2018.

Mie Juel i Stine Goya til årets ELLE Style Awards.  Foto: Lars H. Laursen

Mie Juel i Stine Goya til årets ELLE Style Awards. 

Kampagnen for kollektionen er skabt i samarbejde med en række seje, danske kvinder, som i forvejen står Stine Goya nært:

”De her kvinder er alle inspirerende individer, som vi deler en forbindelse med. Meget af vores inspiration kommer fra kunst, design og de kvinder, som går i vores tøj”, udtaler Stine Goya.

Og med et line up bestående af blandt andre supermodellen Helena Christensen og Emma Rosenzweig (tidligere Leth), har Goya skabt et visuelt univers, som du bare må være en del af via capsule kollektionen.

Læs også: Net-a-porter indgår samarbejde med eksklusivt dansk mærke.

”Hvis jeg ser Stine Goya som en abstrakt ting, er alt jeg ser, pastelfarver og glimmer” udtaler Emma Rosenzweig. Og farvepaletten for kollektionen er da også lyseblå, gul, hvid og selvfølgelig pink.

Kollektionen er legende, men evigt stilbevidst. Og hvis du, lige som os, slet ikke kan vente med at få fingrene i et piece, så er der gode nyheder. Kollektion er nemlig netop nu tilgængelig eksklusivt på Net-a-porter og kan findes HER.  

Har du lyst til at se mere til den smukke kampagne med modeller som Helena Christensen, Emma Rosenzweig, Bea Fagerholt, Helle Høgsbo Krag, Yvonne Koné, Alba August, Naomi Itkes og Julie Nielsdotter? Så se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet det hele til dig.

Stine Goya for net-a-porter

Relaterede artikler