Pop-up shop Stine Goya popper op i London sammen med Susie Bubble

Foto: Stine Goya

I marts 2019 åbner Stine Goya sin første pop-up shop i London, hvilket dermed giver Stine Goyas engelske følgere muligheden for at komme helt tæt på det farverige Goya-univers.

Og London er da heller en tilfældigt valgt by for Stine; London har nemlig en helt speciel plads i Stines hjerte, da hendes modeeventyr faktisk tog afsæt, da hun var designstuderende på Central St. Martins.

Læs også: 10 Chanel-styles vi drømmer om at gå sommeren i møde med

Stine Goya etablerede sit brand tilbage i 2006, og har siden da gjort sig bemærket ved altid at have kultur- og kunstreferencer inde over sine kollektioner. Og hendes SS19-kollektion var heller ingen undtagelse - den var nemlig hovedsageligt lavet som en hyldest til den italienske arkitekt og designillusionist Renzo Mongiardino, som er kendt for sit fordybende tag på interiør.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Og en sammenkobling af Mongiardinos univers og Stine Goyas eget kontor i København blev udgangspunktet for den eksklusive pop-up shop, som er designet af det britiske designteam, Isabel + Helen, og som dermed giver kunderne den ultimative oplevelse af SS19-kollektionen og dens værdier.

Foto: Stine Goya

Stine Goya udtaler følgende i en pressemeddelelse om den nye eksklusive pop-up shop i London: ”London har altid været en stor kilde til inspiration for mig, specielt de utallige måder, som kvinderne fortolker tøjet i deres egen stil – kollektionerne er en fejring af individualitet og selvudtryk, og det er en glæde for mig at bringe dette til vores britiske følgere, som lever i denne ånd så godt. Jeg er meget begejstret for at præsentere kollektionen på en fængende måde hos Selfridges og for at have samarbejdet med fantastiske kvindelige designere for at gøre visionen til virkelighed.”.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Pop-up shoppen vil være åben fra marts 2019 og 6 uger frem, så hvis du skal nå at træde ind i det magiske Goya-univers i London, må du hellere booke en flybillet med det samme! Der er endda lavet et eksklusivt design, nemlig en himmelblå quilted jakke med oversized ærmer, som kun vil blive solgt hos Selfridges...

Relaterede artikler