S/S 2017: Her er alle de nye kampagner

S/S 2017: Her er alle de nye kampagner
Foto: PR

Selvom termometeret afslører minusgrader udenfor, og der bestemt ikke er forår i luften endnu, er de første Spring/Summer 2017-kampagner – både fra danske og internationale modehuse – blevet offentliggjort. Og at dømme ud fra de første kampagner, har vi bestemt noget at se frem til.  

Læs også: Se Guccis SS17-show direkte fra Milano Fashion Week

Vi kan røbe, at kampagnerne indtil videre tæller skønheder som Irina Shayk, der stråler for Givenchy, og Fergie, som, ledsaget af den edgy model Matthew Terry, er i front for Philipp Pleins SS17-kampagne af navnet "Alice in Ghettoland" (what's not to love?).

Guccis kampagne er skudt på modehusets hjemmebane, nemlig i Rom, og indeholder et kitsch samsurium af vilde dyr, farverige klæder og italienske settings. Og så har modehuset Bottega Veneta, som i år kan fejre 50 års jubilæum, den ikoniske 73-årige model Lauren Hutton i front.

Diors nye Creative Director, Maria Grazia Chiuri, har ladet sine feministiske værdier spille en vigtig rolle i udarbejdelsen af den nye kollektion, som er skabt af, i samarbejde med og for kvinder - og den vises smukt frem af tvillingerne May og Ruth Bell.

Vi har også fornøjelsen af at se det ultrasmukke søskendepar Bella og Gigi Hadid i front for både Fendi og Moschino SS17 - og det er faktisk ikke første gang, at vi ser de to skønheder i samme kampagne. I 2015 var de nemlig begge stjernerne i Balmains kampagne.

Læs også: S/S 2017: Bottega Veneta fejrer jubilæum med 73-årige Lauren Hutton i front

Så mens vi fortsat holder varmen med cashmere-trøjer, store jakker og støvler, kan vi nyde de fine kampagner, som oser af varmere dage. 

Se alle de smukke SS17-kampagner i galleriet nedenfor, som løbende vil blive opdateret. Enjoy!

S/S 2017: Her er alle de nye kampagner

Relaterede artikler