Sophia Webster x Spice Girls Sophia Webster har designet de smukkeste sko til Spice Girls' turné

Foto: Andrew Timms

Allerede i 2016, da Spice Girls havde sit 20-års jubilæum, begyndte den britiske skodesigner Sophia Webster at lege med idéen om at designe en custommade sko til hvert Spice Girls-medlem.

Men først i 2019 kunne hendes drøm gå i opfyldelse, da Spice Girls i 2018 annoncerede, at de ville tage på turné i England denne sommer.

Sophia Webster er en anerkendt britisk skodesigner og har tidligere haft prominente kvinder som Oprah Winfrey, Michelle Obama, Ariana Grande, Millie Bobby Brown og Taylor Swift til at bære sine designs. Og nu kan hun altså sætte endnu et hak ved sine fire største idoler: Emma Bunton (Baby Spice), Geri Halliwell (Ginger Spice), Melanie Chisholm (Sporty Spice) og Melanie Brown (Scary Spice), som kommer til at udgøre Spice Girls under deres store sommerturné. 

Spice Girls i 1997. Foto: MEGA

Spice Girls i 1997.

Om den store drøm, der er gået i opfyldelse, udtaler Sophia Webster:

”Faktisk blev enhver pige, jeg kendte, fanget af Spice Girls’ karisma og selvsikkerhed, hver gang de gik på scenen. Som børn var vi ikke bevidste om, hvor meget deres feminisme ville påvirke os, men de kom på et afgørende tidspunkt i vores ungdom og i dannelsen af vores identitet. Deres indflydelse på vores kultur har været afgørende og absolut dannet rammen for de beskeder, som jeg ønsker at sende med mit brand. Så du kan måske forstå, hvorfor jeg ikke tøvede med at samarbejde med dem, da muligheden bød sig. Det er min måde at vise taknemmelighed for, hvad de har gjort, ikke kun for mig, men generelt for girl power”.

Læs også: Alexander Wang hyldede designerkollegaer og kvinderettigheder ved Spring 2020-show – se alle looks her

Sophia Webster har taget hver enkelt Spice Girls-medlem, og designet et par sko specifikt til deres ’on stage’-persona. Fx har Melanie C aka. Sporty Spice fået kreeret et par sneakers beklædt med Swarovski-krystaller for at fuldende sit sporty look.

Se de fire cool Sophia Webster x Spice Girls designs i galleriet nedenfor... 

Se Sophia Websters smukke skodesigns for Spice Girls’ turné

Relaterede artikler