Ny trend Sommerens bikinitrend går viralt - og du har den garanteret allerede

Foto: MEGA

Ligesom tendenserne hver sæson skifter, når det kommer til vores tøj, så gør den det samme, når det kommer til badetøj. Denne sommer behøver du dog ikke at bruge en formue på en helt ny bikini – du har den nemlig garanteret allerede derhjemme.

Hvis du er en sand KUWTK-fan, så har du sikkert allerede spottet den nye bikinitrend, som både Kourtney og Kylie glædeligt har vist frem (det havde vi nok også gjort, hvis vi så sådan ud).

Sommerens bikinitrend består altså helt simpelt blot af en trekantsbikini, hvor du vender toppen på hovedet.  Trekantsbikinier har i mange år været fast inventar i vores sommerklædeskab, og den lille sag er kommet ind og ud af modebilledet, men er altså nu tilbage – bare som en nytænket version.

Læs også: Her er kvinden bag Kim Kardashians cool stil

Du kan se hvordan influenceren, Valeria Lipovetsky, binder sin bikinitop i videoen herunder, samt andre seje måder som man kan binde en trekantsbikini på.

Vi spår bikinitrenden til at blive stor denne sommer, og helt sikkert som en trend vi kommer til at se ved de danske strande og havnebade – altså hos dem, som alligevel ikke er de helt store vandhunde.

Læs også: 10 smukke og særlige hverdagspunge

Hvis du alligevel for længe siden har smidt din trekantsbikini ud, så frygt ej. ELLE guider dig her til 5 flotte bud på den populære trekantsbikini – så bestemmer du jo selv, om den skal vende på hovedet eller ej.

stropbikinier

Relaterede artikler