Solid & Striped er sommerens must-have swimwear, designet af dine yndlingsmodeller

Foto: Solid and Striped

Tilbage i maj 2017 bragte vi nyheden om, at badetøjsmærket Solid & Striped offentliggjorde et designsamarbejde med 13 af tidens største modeller lige nu; resultatet er den fineste swimwear kollektion, som brandet nu endelig løfter det fulde slør for.

Kampagnebillederne er nemlig offentliggjort, og hvis du går og længes efter sol og sommer, bliver din længsel bestemt ikke mindre af at kigge de fine billeder igennem, som er skudt på Bahamas hvide strande. Her er hver supermodel repræsenteret i hvert deres unikke design, de altså selv har designet. 

Og alle dine yndlingsmodeller er der - fra Jourdan Dunn og Elsa Hosk til vores helt egen Josephine Skriver, der har designet en nærmest Bond-inspireret two-piece med et lille, stort bælte - virkelig fin!

Kollektionen, som har fået navnet 'Swim Team' er altså et bemærkelsesværdigt 'Dream Team', hvor en overflod af smukke Victoria's Secret modeller er repræsenteret. 

Læs også: Nyt eksklusivt samarbejde mellem Stine Goya og Net-a-Porter 

Noget, vi især synes er så fint ved denne kollektion er, at capsule-kollektionen indeholder mange forskellige designs; alt fra sporty, todelte bikinier til badedragter, som kommer i mange forskellige farver - der er altså noget for enhver smag i kollektionen.

Tjek swimwear brandet ud på Instagram her. 

Så hvilken supermodel vil du repræsentere til sommer? Er du en Elsa i en high-cut bikini i et sporty look, eller er du mere en Jourdan i en mere sexet one-piece med cut-out detaljer? 

Swipe dig gennem galleriet nedenfor, hvor du kan se Josephine Skriver og de andre 12 supermodeller i hver deres unikke design for ’Swim Team’-kollektionen; et team, vi absolut ikke ville have noget imod at være med på!

Solid & Striped er sommerens must-have swimwear, designet af dine yndlingsmodeller

Psst... Hvem skal du forkæle den 14. februar? Det behøver kun koste 150 kr. og tage 3 minutter at bestille den perfekte gave, der glæder din udkårne i lang tid...

Relaterede artikler