Velgørenhedssalg Shop eksklusive Stine Goya-styles i den gode sags tjeneste

Foto: Dennis Morton

Har du en forkærlighed for dansk design og bæredygtighed, så er Stine Goyas samarbejde med den luksuriøse vintage- og genbrugsplatform, Vestiaire Collective, det bedste af de to verdener.

Fra tirsdag den 23. juni til fredag den 3. juli 2020 kan du nemlig få fingrene i op til flere eksklusive styles fra Stine Goyas kollektioner samt nøje udvalgte styles fra den danske designers egen personlige garderobe, når hun går sammen med Vestiaire Collective i en god sags tjeneste.

Goya-huset er kendt for sine farvestrålende prints og feminine silhuetter – så hvad mon den danske designer bag brandet gemmer på i sit eget klædeskab?

Det finder du ud af, når Vestiaire Collective åbner op for salget af Goyas klæder på deres hjemmeside og app tirsdag den 23. juni 2020 sammen med kuraterede styles fra yderligere to skandinaviske brands: Holzweiler og Rodebjer.

Læs også: Kim Kardashian kaster endnu engang sin kærlighed på cool, dansk design.

Med andre ord kan du få fingrene i mere end 50 eksklusive styles fra hhv. Stine Goya, Holzweiler og Rodebjer - og samtidig støtte op om en god sag. Alle indtægter fra salget vil nemlig blive doneret til Marsha P Johnson Institute, der beskytter og kæmper for rettigheder i for sorte i LGBTQ+-miljøet.

En sag som Stine Goya med glæde støtter op om:

”Som designer vil jeg gerne sikre, at jeg bidrager med noget nyt, idet jeg investerer i partnerskaber, der fremmer et 'conscious' forbrug og understøtter en stærk sociomiljøagenda. Samarbejdet med Vestiaire Collective sørger ikke bare for at strække den tidløse kvalitet, der er i Stine Goyas designs ved at forlænge livscyklussen, men tager også specifikke foranstaltninger til at støtte en organisation, der udfører kritisk arbejde for sorte i LGBTQ+-miljøet."

Hvis du vil have fingrene i eksklusive Stine Goya-styles og søtte op en god sag, kan du finde hele udvalget HER.

Relaterede artikler