Victoria's Secret Se Victoria's Secret modellernes after party-looks

Foto: Ritzau/Scanpix

Torsdag den 8. november bød på det årlige og legendariske Victoria’s Secret modeshow anno 2018. Og som om modellernes tilstedeværelse på catwalken ikke var nok, fik vi endnu et glimt af englene, da de betrådte den pink løber til aftenens after party.

Similistensbesatte bh’er var skiftet ud med både korte og lange kjoler, mens de tårnhøje stiletter fortsat befandt sig trygt på modellernes fødder.

Flere af de smukke modeller havde taget deres kærester med til after party, og således var danske Josephine Skriver ledsaget af kæresten Alexander DeLeon, mens Victoria’s Secret-debutanten Winnie Harlow kyssede på kæresten Wiz Khalifa.

Læs også: Se alle de 75 looks fra Victoria’s Secret modeshow 2018.

Den pink løber bød både på Victoria’s Secret Angels som Behati Prinsloo, Martha Hunt og Romee Stridj, mens også nyere Victoria’s Secret modeller som Gigi og Bella Hadid lagde vejen forbi det stjernespækkede after party.

Victoria’s Secret modellerne er jo ikke ligefrem kendt for at dresse ned (og heldigvis for det) – og dette er altså et mantra, de førte med sig på den pink løber, hvor hvert et outfit var gennemtænkt fra top til tå. Gigi Hadid sportede for eksempel et kropsnært body suit, mens Candice Swanepoel havde valgt en gulvlang hvid kjole. 

I galleriet herunder har vi samlet 16 fantastiske after party looks fra Victoria’s Secret modellerne.

Scroll løs!

Se Victoria's Secret modellernes after party-looks

Relaterede artikler