Se udviklingen af Victoria’s Secrets ’Fantasy Bra’ de sidste 20 år

Foto: All Over Press

Der er dyre bh’er, og så er der Victoria’s Secret bh’er. Stjernen i årets mest eksklusive undertøjs-show finder man måske derfor i virkeligheden ved at kigge forbi det faste entourage af smukke, langbenede skønheder.

For i virkeligheden er omdrejningspunktet i showet måske den såkaldte ’Fantasty Bra’, som er showets dyreste stykke undertøj. Og sådan har det været lige siden 1997, hvor Tyra Banks iførte sig den første 'Fantasy Bra', der siden da har været på noget af en rejse.

Læs også: Her er de 46 modeller, der skal gå Victoria's Secret Show 2017 

Bh’en, som altså har været en fast del af showet siden 1997, er hvert år særligt tilegnet en bestemt Victoria's Secret model. I år er det den smukke Lais Riberio, som har fået æren af, at bære showets mest eksklusive stykke undertøj.

Dog er Lais Riberio langt fra den eneste model, der har prydet catwalken i diamanter, safirer og andre svimlende dyre ædelstene gennem årene.

Swipe dig en tur ned af memory lane i galleriet, som i dette tilfælde er en noget ekstravagant én af slagsen. For alt i alt løber de i alt 20 bh’er du nu skal se, op i en samlet pris af $137.000.000 (svarende til 875.280.533 kr.!).

Victoria’s Secret Fashion Show 2017 løber af stablen den 20. november i Shanghai, Kina. Showet bliver vist på den amerikanske tv-station CBS den 28. november – vi kan ikke vente med at se årets 'Fantasy Bra', samt alt det andet helt fantastiske undertøj! 

Se udviklingen af Victoria’s Secrets ’Fantasy Bra’ de sidste 20 år

 

Relaterede artikler