Se Rihannas nye samarbejde med Manolo Blahnik

Foto: All Over Press

Man skulle tro, at Rihanna havde brug for en lille pause efter hendes seneste kollektion for Puma og hendes nyudgivet Album Anti. 

Dette er dog ikke sagen, og superstjernen har nu kastet sig over et nyt designprojekt, og har teamet op med selveste Manolo Blahnik. 

Læs også: Her er det mest tweetede rød løber-look fra Oscars 2016

Sko-ikonet der er kendt for sine hæle, som er at finde i mange stjerners skoskabe, har sammen med vores allesammens Bad Gal Riri designet en capsule kollektion kaldet "Denim Desserts."

Kollektionen består af 6 forskellige styles med alt fra thigh-high denim stiletter til sexede støvler, som Rihanna selv beskriver som "Trouble".

Alle skoene er designet i denim med med håndbroderi og pailletter inspireret af sangerens tatoveringer på hænderne.

Om samarbejdet udtaler Manolo Blahnik:

"Dette er et utrolig spændende samarbejde, og jeg er meget begejstret over resultatet - at arbejde med Rihanna har været fantastisk og hende drive, passion og kreativitet og stil er blevet overført i designet med fantastiske resultater."

Læs også: ILLUM fylder 125 år - ELLE ønsker tillykke!

Hvis du er heldig nok, og får fat i et par støvler fra den kommende kollektion, skal du altså lige kigge dig en ekstra gang over skulderen, skulle vi hilse og sige fra Rihanna.

I følge Harpers Bazaar, udtaler Rihanna:

"Den dag jeg ser en kvinde på gaden gå i mine støvler...Så er jeg altså ked af det på hendes vegne, for jeg vil vitterlig løbe efter hende råbende, Stop! Selfie! Hvem er du? Hvor har du fået dem fra? Jeg kommer til at have et helt særligt øjeblik!" 

Men et selfie med vores favorit Bad Gal ville da ikke være det værste der kunne ske...

Tag et kig i galleriet og se et smugkig af kollektionen Denim Desserts.

Psst..Kollektionen er nu tilgængelig i Manolo Blank butikkerne i London, New York og Hong Kong, og prisen spænder fra 6.000 kr. til 27.000 kr.

Rihanna x Manolo Blahnik

Relaterede artikler