Se Louis Vuitton AW17-show live fra Paris her

Tirsdag d. 7. marts 2017 kulminierer den parisiske modeuge med shows fra de brands, der definerer traditionsrig fransk luksus. Chanel starter afslutningsballet fra morgenstunden, og kl. 18.30 går Louis Vuittons i gang, og sætter dermed punktum for (endnu) en fortryllende modeuge i Paris, hvor inspirationsdepoterne er blevet fyldte til bristepunktet. 

Og der er lagt i kakkeloven til et storslået show fra det stolte franske lædervarerbard med det ikoniske LV-monogram, da de (heldige) inviterede showgæster er sat i stævne til at indtage den franske modeinsprøjtning dikteret af chefdesigner Nicolas Ghesquire i de overvældende smukke rammer på museet Louvre i Paris. 

Selve showet afholdes i den grandiøse sal, Cour Marly, der er kendt for sin spektakulære trappe og nogle af verdens mest kendte skulpturer fra det 17. og 18. århundrede, herunder staruerne Daphne og Apollo. Det er med andre ord imponberende kunststykker, som Nicolas Ghesquires AW17 kollektion for Louis Vuittion skal præsenteres i, og det kan næste ikke blive andet end magisk.

Lyder det som noget, du gerne vil opleve? Så er der heldigvis mulighed for at opleve showet direkte - og tilmed fra første række, når kollektionen præsenteres kl. 18.30 d. 7. marts.

Nedtælingen er allerede begyndt, og du kan se hele showet her:

 

 

 

 

Relaterede artikler