H&M Se H&M Studio-kollektionen, der vil spice dit strandlook op - inkl. priser

Foto: PR

Mandag den 1. juni 2020 lancerer H&M sit sommerdrop af Studio SS20-kollektionen, der består af sporty badetøj og farvestrålende strandkjoler og tilbehør.

Så bered dig på strandens piskende bølger og solens varme med H&M Studios’ limited-edition sommerfavoritter.

Nysgerrig, farverig og modig er en nøjagtig opsummering af kollektionen, der både vil tilføre personlighed og kant til dit outfit i varmegraderne.

Kollektionen, der er fremstillet af bæredygtige materialer, inkluderer blandt andet et par futuristiske solbriller, der vil beskytte dine øje mod solens skarpe stråler og udgøre prikken over i’et i dit outfit, en neongul bikini og en farvestrålende sarong, som du kan fuldende dit strandlook med.

Der er ingen tvivl om at H&M's Studio SS20-kollektion henvender sig til cool og farveelskende modepiger, der tør at skille sig ud i strandkanten.

Læs også: H&M lancerer bæredygtig kjole-kollektion, der redder din sommer.

Hvis du skal have fat i sommerfavoritterne fra H&M's limited-edition Studio-kollektion, kan du finde kollektionen på brandets hjemmeside fra den 1. juni 2020.

Mens du varmer op til turen i det friske hav iført en farvestrålende bikini, kan du i galleriet nedenunder få et glimt af alle de farverige og sommerlige styles fra kollektionen inklusiv priser.

Her er hele H&M Studios SS20-kollektion drop 2 inklusiv priser

Relaterede artikler