Kollektion Se hele H&M Studio A/W 2018 kollektionen og alle priser her

Foto: H&M

2 gange om året byder H&M Studio på en limited edition-kollektion, der indebærer klassikere såvel som statement pieces, som tager udgangspunkt i sæsonens vigtigste trends.

På torsdag d. 6. september 2018 lander endnu en kollektion i udvalgte H&M butikker. Dette er årets A/W 2018 kollektion, som tager udgangspunkt i ladylike silhuetter, som kombineres med klassikere fra terregarderoben. Silke møder tern og cowboy-støvler møder strikkede cardigans. H&Ms design team fortæller, at de har fundet inspiration i kultserien Twin Peaks fra 1990'erne. 

Med H&M Studio elsker vi samspillet mellem det feminine og maskuline, og dette år har vi også tilført referencer fra 50’erne – der er ultra feminine styles kombineret med maskuline detaljer og klassiske pieces, der giver dig mulighed for at skabe dit eget karakteristiske look” fortæller Pernilla Wohlfahrt, H&M’s Design Director.

Læs også: Attico Her er det italienske streetstylemærket, du skal kende.

Gå et velklædt efterår i møde med kollektionen, der indebærer alt fra undertøj, jeans og nederdele til skjorter, kjoler og øreringe. Kollektionen vil være tilgængelig i udvalgte butikker samt online, og priserne starter fra 199 kroner. 

Vi har samlet hele kollektionen samt priser i galleriet nedenfor - scroll igennem og sæt kryds ved alle dine nye must haves

H&M Studio AW 2018

Relaterede artikler