Se hele Erdem x H&M kollektionen inklusive priser her

Se hele Erdem x h&m kollektionen inklusiv priser her
Foto: PR

Endelig kan vi afsløre den hemmelighed, som H&M har holdt for sig selv i et godt stykke tid: H&M har netop afsløret et nyt designsamarbejde med den London-baserede designer Erdem.

Og det er ikke tilfældigt, at H&M har valgt netop denne designer. Den 30- årige canadisk-fødte designer er nemlig elsket af både berømtheder og trendsættere verden over.

Og når man tager et kig på den nye H&M kollektion, kan man bestemt godt forstå hvorfor Erdem er en designer, som er på alles læber.

Kollektionen er inspireret af skønhed, historiske referencer og personlige fortællinger og byder derfor på en åndeløst smuk, og helt særlig, atmosfære i prints, snit og farver, der kommer til live igennem blandt andet flotte kjoler, skjorter, frakker og accessories.

Læs også: Få Alexa Chungs ternede outfit fra Paris på budget

Kollektionen er desuden også blevet til med hjælp fra den visionære filminstruktør Baz Luhrmann, som har tilføjet en god portion historiefortælling.

Resultatet af et samarbejde mellem en svensk modehusgigant, en canadisk designer og en australsk filminstruktør er derfor en nærmest poetisk kollektion, som vi ikke kan vente med at få fingrene i selv.

Se den officielle teaser for kollektionen her, som er instrueret og produceret af Baz Luhrmann:

Om det nye samarbejde har Erdem udtalt: ”Jeg er stolt over samarbejdet med H&M, og muligheden for at udforske mit arbejde på en helt ny skala, bl.a. med en herrekollektion, hvilket jeg ikke tidligere har prøvet. Det er også en stor glæde at arbejde med Baz Luhrmann, en af tidens mest farverige instruktører,” fortæller han i en pressemeddelelse.

Og ja, du læste rigtigt: Den nye kollektion sørger også for at iklæde din bror, din kæreste eller din ven i de lækre styles.

Så hold øje med din lokale H&M og deres hjemmeside den 2. november – for her har du nemlig muligheden for selv at få fingrene i den nye kollektion.

Se den fulde dame – og herrekollektion inklusive priser nedenfor, hvor du desuden også kan få et kig i kollektionens lookbook, der er fotograferet af den slovenske fotograf Michal Pudelka. 

Se hele Erdem x h&m kollektionen inklusiv priser her

Relaterede artikler